Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserjéről tapasztalatok?

Barátcserjéről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Várnék tapasztalatokat azoktól, akik szedték vagy szedik.

Nekem előző hónapban az ovu után elég cikk-cakkos volt a görbém, bár a cover line fölött maradt, de ugrált.

Mensi első napján elkezdtem nagyobb adagban szedni a barátcserjét, és kb. két hétig szedtem 2x2- t belőle, azóta 2x1- et.

Most, a luteális szakaszban nagyon szépen a görbém, egyenletes, magasan van. Ráadásul 37 fok felett, ami előző hónapban nem volt meg.

Nem tudom, hogy ez lehet- e már a barátcserje hatása, vagy reménykedhetem?

2011. dec. 30. 12:27
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

37. válaszolónak: Nekem elég erős premenstruációs tüneteim voltak. Idegbetegség vagy éppen túlérzékenység (szegény férjem, vagy kiabáltam vagy mindenen bőgtem), cicifájás (ovu után alig tudtam hasra feküdni, akkorák lettek és annyira fájtak), hasfájást is enyhítette...

A hőmérőzést már egy ideje abbahagytam, (hiába mértem nem lettem terhes, és egy idő után csak felidegesített) szóval barátcserjés hőgörbém nincs, de érzem, hogy jót tesz.

2012. jan. 3. 21:13
 42/42 Naturpont válasza:

Információk itt még barátcserjéről:

[link]

2012. jan. 8. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!