Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserjéről tapasztalatok?

Barátcserjéről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Várnék tapasztalatokat azoktól, akik szedték vagy szedik.

Nekem előző hónapban az ovu után elég cikk-cakkos volt a görbém, bár a cover line fölött maradt, de ugrált.

Mensi első napján elkezdtem nagyobb adagban szedni a barátcserjét, és kb. két hétig szedtem 2x2- t belőle, azóta 2x1- et.

Most, a luteális szakaszban nagyon szépen a görbém, egyenletes, magasan van. Ráadásul 37 fok felett, ami előző hónapban nem volt meg.

Nem tudom, hogy ez lehet- e már a barátcserje hatása, vagy reménykedhetem?

2011. dec. 30. 12:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az új hozzászólónak:

Én is szedem a barátcserjét, ez a második hónapom. Nekem eddig bevált, szépen rendbe tette a ciklusomat (26 napos, rendszeres).

A mai görbeváltozásomat nem értem. Hatalmasat zuhant le a peteérést követő 6. napon. A hasam fáj (a méhem és nem a petefészkem) és egész nap szédülök. Tapasztaltatok már ilyet?

[link]

2012. jan. 2. 18:41
 32/42 A kérdező kommentje:

30. válaszolónak: kb. 6 hónapja nem védekezünk. Akkor a te ciklusaid sem egyszerűek... hátha most mégis a babától késik majd! Persze megértem, hogy nem akarod magad beleélni, én is így vagyok ezzel...

31. válaszoló: nem tudom, hogy mi lehet az a zuhanás a görbédben. Érdekes, bár azt mondják, elég gyakran előfordul, hogy ovu után néhány nappal ismét megemelkedik az ösztrogén termelése, és az okozhat ilyen hőleesést.

2012. jan. 2. 19:42
 33/42 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok! Én kicsit több, mint egy hónapja kezdtem szedni a barátcserjét, mert egy augusztusi autóbaleset után, össze-vissza kezdtem menstruálni. Mensi előtt egy héttel már mindig barnázgattam, így kb. mindig 14 napig volt meg, ami elég kiborító. Nekel eddig jó tapasztalataim vannak, a premens tüneteket megszüntette, a cicim mindig akkora lett ovu után mint két dinnye, most ez nem volt, és csak két napig volt barnázás, utána rendesen megjött. Remélem hamarosan baba is jön majd. Mindenkinek szurkolok!
2012. jan. 2. 21:08
 34/42 A kérdező kommentje:
Aphra, ez jól hangzik. Ès mennyi ideje szedted, amikor elkezdted màr èrezni a pozitív hatàsait?
2012. jan. 2. 21:19
 35/42 anonim ***** válasza:
egy hónap után már voltak pozitív hatásai. nem mondom, hogy egyből mindent rendbe tett, de észrevehető, hogy szedem. Ja, emellett még AVIVA tornázok is.
2012. jan. 3. 07:35
 36/42 anonim ***** válasza:

Az új hozzászóló vagyok. 31-es, mi találkoztunk a cikluson is :).

Többiek, mikor teszteltek, nagyon kiváncsi vagyok!

Nekem ma két tized fokot visszament a hőm, össze-vissza ugrál...

Elkezdtem citromot enni, állítólag az is segít egy pár napot eltolni... Hát meglátjuk.

2012. jan. 3. 09:47
 37/42 anonim ***** válasza:

Megint az új vagyok. Aphra, neked milyen pms tünetedid voltak, és mennyire segített rajtuk.

Ha én a ciklus elejétől szedem a premenset reménykedhetek, hogy a következő menst. már nem lesz annyira szörnyű?

2012. jan. 3. 09:49
 38/42 A kérdező kommentje:

Én nem fogok tesztelni. Megint lejjebb a hőm. Biztos, hogy nemsoká megjön, a kérdés már csak az, hogy mikor.

Ez a 27. nap, szerintem csütörtökön. A luteálisom 14 nap, és akkor "jár le".

Viszont akkor meg pont az ovukor voltunk együtt, és mégsem... :(

2012. jan. 3. 11:15
 39/42 anonim ***** válasza:
Azért nehogy feladd, amíg tényleg meg nem jön! Hogy érzed magad?
2012. jan. 3. 12:02
 40/42 A kérdező kommentje:

39. válaszolónak: feladom? fura szó ez :) Tudom, hogy nem vagyok terhes. Ma már 36.65 volt a hőm, szóval három napja csak lefelé megy. Most épp a cover line határán állok. És bár még nem jött meg, szerintem ez napok kérdése, holnap, de inkább csütörtökön meg fog jönni.

Meg is békéltem én már ezzel, csak jönne már meg, hogy túl legyek rajta. Ez a holt szezon a legrosszabb... :)

Ilyenkor még azért is nehéz türelmesnek lenni, mert nem azért izgul az ember, hogy ne jöjjön meg, hátha baba van. Hanem, hogy megjöjjön, mert úgysincs baba. De akkor legalább új hónap, új esély, új remény!

A betegségem egyébként totál rendbe jött, bár az a mennyiségű vitamin, amit szó szerint megettem egy hadseregnek is elég lett volna. Viszont sokkal jobb, mintha antibiotikumot kezdtem volna el magamba nyomni!

2012. jan. 3. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!