Barátcserjéről tapasztalatok?
Várnék tapasztalatokat azoktól, akik szedték vagy szedik.
Nekem előző hónapban az ovu után elég cikk-cakkos volt a görbém, bár a cover line fölött maradt, de ugrált.
Mensi első napján elkezdtem nagyobb adagban szedni a barátcserjét, és kb. két hétig szedtem 2x2- t belőle, azóta 2x1- et.
Most, a luteális szakaszban nagyon szépen a görbém, egyenletes, magasan van. Ráadásul 37 fok felett, ami előző hónapban nem volt meg.
Nem tudom, hogy ez lehet- e már a barátcserje hatása, vagy reménykedhetem?
Most elèg szarul, mert masszív arcüreg- gyulladàsom van, de nem akarok antibiotikumot szedni.
Amúgy semmi olyan tünetem nincs, ami ne jelenthetne mensit... volt màr egy- kèt több hónap, amikor megszívattam magam, ès mindent terhes tünetnek vèltem...
Ràadàsul ebben a hónapban nagyon keveset tudtunk együtt lenni...
Mindjàrt negpróbálom betenni a görbèm.
Egyetértek, az ovud 15-én volt a hőgörbe alapján. Viszont elsőre biztatóan emelkedik a hő, de annak ismeretében, hogy gyulladásod van és a hőt is 1-1,5 órával később mérted, logikus a magasabb eredmény. Ennek ellenére azért biztatnálak, már csak azért is, mert te is megosztod velem a tapasztalataid és segítesz "várni"..., szóval léteznek szerencsés együttlétek is.
Gyógyulj mihamarabb!
A tegnapi hőm azèrt is hagytam figyelmen kívül. De màr tuti nincs làzam, ès az is biztos, hogy előtte sem volt, mert azt nagyon megèrzem.
Èn úgy tudom, hogy 1-2 óràs eltèrès a mèrésnèl nem gond, viszont így megvolt mindig a 6 óràm efyhuzamban.
Na, majd meglàtjuk, nem akarok hiú àbràndokat kergetni.
Mindenkèppen megírom, bàrmi is törtènik. Hàtha ez lesz nekem a karácsonyi ajàndèk az angyaloktól. Hogy belèm varàzsoltak egy babàt:) Vègülis karàcsony erről szól, a csodavàràs ideje !
Neked is szorítok, mindenkèppen írj.
Szia!
Valami csoda folytán a ciklus.hu ma reggel behúzta az ovut!
Tegnap éjjel, ma reggelre volt egy kis barnázásom, ami eddig soha, még menstruáció környékén sem. Csak 1-2 folt a bugyin, szóval lehet, hogy semmi jelentősége, de meglepődtem.
Te hogy vagy?
Szia!
Vicces ez a ciklus.hu, hogy eddig mire vàrt???
Barnàzàs->esetleg beàgyazódàs?
Én jobban vagyok, màr "csak" az arcom fàj, ami nèha jobb, nèha felerősödik, de màr annyira nem gàz, mint èjjel. Remèlem a vitaminok miatt, ès nem àtverès :)
Viszont kicsit ràm ijesztettèl, ezèrt ma reggel felkeltem 6.20-kor hőmèrőzni,de megnyugodtam, mert 37.3 volt. Mondjuk levontam egy tizedet, mert 5.10-kor felkeltem 1 percre.
Nagyon remèlem, hogy marad fent a hőm, ès nem jön meg.
Csak màr úgy fèlek, eddig is minden hónapban így a 24. nap környèkèn nagyon bizakodó voltam, aztàn jött a csalódàs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!