Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserjéről tapasztalatok?

Barátcserjéről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Várnék tapasztalatokat azoktól, akik szedték vagy szedik.

Nekem előző hónapban az ovu után elég cikk-cakkos volt a görbém, bár a cover line fölött maradt, de ugrált.

Mensi első napján elkezdtem nagyobb adagban szedni a barátcserjét, és kb. két hétig szedtem 2x2- t belőle, azóta 2x1- et.

Most, a luteális szakaszban nagyon szépen a görbém, egyenletes, magasan van. Ráadásul 37 fok felett, ami előző hónapban nem volt meg.

Nem tudom, hogy ez lehet- e már a barátcserje hatása, vagy reménykedhetem?

2011. dec. 30. 12:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Megértelek. Korábbi negatív tapasztalat alapján én is megfogadtam, hogy csak a nem várt napján tesztelek. Korábban nem. Akkor kb. egy heted van a nem vártig. Hogy érzed magad?
2011. dec. 30. 19:02
 12/42 A kérdező kommentje:

Most elèg szarul, mert masszív arcüreg- gyulladàsom van, de nem akarok antibiotikumot szedni.

Amúgy semmi olyan tünetem nincs, ami ne jelenthetne mensit... volt màr egy- kèt több hónap, amikor megszívattam magam, ès mindent terhes tünetnek vèltem...

Ràadàsul ebben a hónapban nagyon keveset tudtunk együtt lenni...

Mindjàrt negpróbálom betenni a görbèm.

2011. dec. 30. 19:30
 13/42 A kérdező kommentje:

Itt van:

[link]

2011. dec. 30. 19:33
 14/42 A kérdező kommentje:
Az ovumat szerintem nem jòl húzta be, mert sztem a 15. napon volt.
2011. dec. 30. 19:35
 15/42 anonim ***** válasza:

Egyetértek, az ovud 15-én volt a hőgörbe alapján. Viszont elsőre biztatóan emelkedik a hő, de annak ismeretében, hogy gyulladásod van és a hőt is 1-1,5 órával később mérted, logikus a magasabb eredmény. Ennek ellenére azért biztatnálak, már csak azért is, mert te is megosztod velem a tapasztalataid és segítesz "várni"..., szóval léteznek szerencsés együttlétek is.

Gyógyulj mihamarabb!

2011. dec. 30. 19:43
 16/42 A kérdező kommentje:

A tegnapi hőm azèrt is hagytam figyelmen kívül. De màr tuti nincs làzam, ès az is biztos, hogy előtte sem volt, mert azt nagyon megèrzem.

Èn úgy tudom, hogy 1-2 óràs eltèrès a mèrésnèl nem gond, viszont így megvolt mindig a 6 óràm efyhuzamban.

Na, majd meglàtjuk, nem akarok hiú àbràndokat kergetni.

2011. dec. 30. 20:13
 17/42 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van. Én valahol azt olvastam, hogy egy óra eltérés fogadható el, mert ébredést követően óránként emelkedik a hő az "üzeni" hőfokig. De azt kívánom, legyen igazad! Mert akkor nagyon szép az emelkedés. Tartson ki és legyen pozitív teszt a vége! =)
2011. dec. 30. 20:32
 18/42 A kérdező kommentje:

Mindenkèppen megírom, bàrmi is törtènik. Hàtha ez lesz nekem a karácsonyi ajàndèk az angyaloktól. Hogy belèm varàzsoltak egy babàt:) Vègülis karàcsony erről szól, a csodavàràs ideje !

Neked is szorítok, mindenkèppen írj.

2011. dec. 30. 20:57
 19/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Valami csoda folytán a ciklus.hu ma reggel behúzta az ovut!

[link]

Tegnap éjjel, ma reggelre volt egy kis barnázásom, ami eddig soha, még menstruáció környékén sem. Csak 1-2 folt a bugyin, szóval lehet, hogy semmi jelentősége, de meglepődtem.

Te hogy vagy?

2011. dec. 31. 09:46
 20/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Vicces ez a ciklus.hu, hogy eddig mire vàrt???

Barnàzàs->esetleg beàgyazódàs?

Én jobban vagyok, màr "csak" az arcom fàj, ami nèha jobb, nèha felerősödik, de màr annyira nem gàz, mint èjjel. Remèlem a vitaminok miatt, ès nem àtverès :)

Viszont kicsit ràm ijesztettèl, ezèrt ma reggel felkeltem 6.20-kor hőmèrőzni,de megnyugodtam, mert 37.3 volt. Mondjuk levontam egy tizedet, mert 5.10-kor felkeltem 1 percre.

Nagyon remèlem, hogy marad fent a hőm, ès nem jön meg.

Csak màr úgy fèlek, eddig is minden hónapban így a 24. nap környèkèn nagyon bizakodó voltam, aztàn jött a csalódàs...

2011. dec. 31. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!