Ki nem várja január 14. én? Valakivel együtt tudok izgulni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:21
41/81 anonim válasza:
Legkorábban majd csak 10-én. Annyi negatív teszt után ez a legkorábbi időpont, amikor tesztelek. Te mikor?
42/81 anonim válasza:
A 16:59-es vagyok:) és én 11-re nagyon nme várom:) de max. csak 12-én tesztelek...
43/81 anonim válasza:
41.válaszoló, neked milyen most a görbéd?
Az enyém ilyen:
Tegnap csináltam egy tesztet, persze negatív lett, de nem is vártam mást.
44/81 anonim válasza:
40.válaszoló voltam az előbb (meg még azokat válaszoltam én, ahol a görbéket beszúrtam).
45/81 anonim válasza:
46/81 anonim válasza:
40.
Jó kis görbe :) nekem az enyém is tetszik :)
Remélem lesz belőle valami izgi.
47/81 anonim válasza:
27-es válaszoló vagyok.
Holnapra nem várom, ma reggeli vizeletből negativ lett a teszt- 10- es érzékenységű - szerintem ennek már tutira ki kellett volna mutatnia :(
48/81 anonim válasza:
Még azért ne add fel. Ha késik, csinálj megint tesztet.
49/81 anonim válasza:
.... nekem még sokára nem várom... nem tom összejöhetett e elsö hónapon nem birtam magammal tegnap vettem egy tesztete negativ.... na de csak 18.-án fog megjönni.. vagy 20 .-án tudom elég korai, de öszinte vágyam hogy sikerüljön meglepném vele a páromat 30 éves szülinapjára
50/81 anonim válasza:
47-es vagyok, nekem ma megjött :( De azért nem adom fel, majd legközelebb, jó lenne megint összejönni ilyen kis csapatba :))) Akiknek pedig még nem jött meg, azoknak drukkolok nagyon!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!