Ki nem várja január 14. én? Valakivel együtt tudok izgulni?
Természetesen!!!!:)
Mindenkinek örülünk!!!!!
Kedves utolsó te mikorra nem várod? ez így elmondás alapján gyanús,hogy baba:)szurkolok!
Nekem tegnap volt pár csepp barna a bugyiban, meg úgy 3 napja érzek mensi-szerű görcsöket, de csak 1-2 percre, és nem olyan sűrűn. Szurkálást, feszülést érzek az alhasamban, meg van, hogy erősen szédülök. Mellem érzékeny de az csak időszerűen, elég érdekes érzés... hát nem tudom, néha elkezdek reménykedni, olyan rossz,hogy még ennyi idő van a nem vártig:( Szurkolok mindenkinek!!:)
Köszönöm, hogy szurkolsz. 10-ére nem várom. Nagyon sok van még addig és mint mondtam, nem nagyon érdekelnek a tünetek, de van ami mellett már én sem tudok elmenni észrevétlenül. Amikor ma reggel a párom jegyezte meg, hogy Anya, neked mekkora cicijeid lettek, na az már feltűnő. :-)Főleg, hogy Ő minden nap (így minden ciklusomkor is) lát. Utána kezdtem el átgondolni, mi más ebben a ciklusban...
Te mikorra nem várod?
Én is 10-re nem várom. Nekem is görcsölt egyik nap a hasam, pedig nem szokott. Sokszor lever a víz ok nélkül. Égnek a cicibimbóim.
Nekem ezek elég gyanús tünetek, mert az első kettővel is ezek voltak a nem várt mensi előtt.
Jaj de drukkolok magunknak :)
Kedves válaszoló, aki szintén 10-re nem várod, mikor fogsz tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!