Ki nem várja január 14. én? Valakivel együtt tudok izgulni?
Kedves kérdező!
nagyon drukkolok neked. Én a förbém szerint már túl vagyok az ovuláción és igyekeztünk ezt az időszakot ki is használni. Most már csak várni kell. Ti mióta tervezitek a babát? Szedsz valami vitamint?
Köszi!Én is drukkolok neked!Mi 3 éve szeretnénk babát,2 év után összejött,de sajnos elvesztettem...igen szedek vitamint.egyenlőre Elevitet,majd ha összejönne a baba,átállnék a femibion 800-ra és persze szedek még folsavat is.
Tényleg úgytűnik túl vagy az ovun,elvileg ez nálam ma volt esedékes...
Én Gravidát és PreMenst szedek. Bízom benne, hogy neked és nekem is pozitívan zárul ez a ciklus!
(A görbét feltöltő voltam. :-))
Bízzunk benne,hogy mindkettőnk pozitív eredményről "számolhat" be az fantasztikus lenne!
DRUKKOLOK MINDENKINEK!!!
Írjatok,kivel mi a helyze!
SZIA!
Akkor nekünk különösen össze kell tartanunk!!!:)
Te hogy érzed?
Sziasztok!!
Én január 8-ra nem várom:) de jó hogy ennyien össze jötettek, csatlakoznék a szurkolásba ha lehet:)
mindenkinek drukkolok!!
Réka
Sziasztok!!!
A páfránytesztem tegnap és ma is peteérést mutatott!:)Az már megvolt...Szerintetek melyik nap a valós peteérés a kettő közül?
De sokat kell várni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!