Ma voltam a háziorvosnál, mert elmaradt a mensim. Hogyan kell ultrahangra jelentkezni? Az orvost hívjam fel?
Figyelt kérdés
Januárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését.Megjött február elején és március elején.Azóta semmi.Lehet a gyógyszer abbahagyása miatt mert tesztet csináltam és az negatív lett:(Tehát elmentem orvoshoz és azt mondta válasszak ki egy nőgyógyászt és menjek el ultrahangra.Nekem Hatvan lenne a legközelebb.Tehát oda hogy kell bejelentkezni uh-ra??Gondolom nem úgy hogy felhívom a recepciót és ott adnak időpontot.Mégis hogy?Nagyon szeretnénk már babát!!!!!2009. máj. 19. 10:46
1/8 anonim válasza:
Alapesetben a területileg illetékes szakorvosi rendelő nőgyógyászatára kell menni. Sok szakrendelés működik előjegyzés alapján. Odatelefonálhatsz, hogy szükséges-e előre bejelentkezni vagy elég ha rendelési időben odamész. Ha anyagilag belefér és tudsz a környéken olyan magánorvost akinek a rendelőjében ultrahang is van, akkor oda is el lehet menni.
2/8 anonim válasza:
Szia.Énis Hatvanba járok orvoshoz csak én magánrendelésre ha gondolod adok tel számot.
3/8 anonim válasza:
Hívd fel az SZTK-t, vagy kórházat, ahol a nőgyógyászat van és kérdezd meg, hogy kell-e időpntot kérni, mert a háziorvosod javasolta a nőgyógyászati UH-t és be szeretnél jelentkezni.
Valóban, ha anyagilag meg tudod engedni, szerencsésebb egy magánrendelés. Az kb. 5.000,- Ft-nál kezdődik + UH.
4/8 anonim válasza:
Én is Hatvanba járok dokihoz!Most akarok én is időpontot kérni az egyik magánrendelésre!
6/8 anonim válasza:
Nagyon meg sokasodtak a hatvaniak!Ti kihez jártok?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Azt hiszem akkor telefonálok és megkérdezem.Ti kihez jártok??A Hatvani SZTK-ban is van ultrahangos vizsgálat vagy csak a kórház részében?
2009. máj. 19. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!