Ki, mennyire korán ment ultrahangra?
szia
én mensi kimaradása után kb. 1 héttel mentem. Ott volt a baba, de nem volt még szívhang. Visszarendelt a 9 héten.
Én azért mentem ilyen hamar, h biztos legyek benne, jó helyen tapadt meg, még véletlenül se méhen kívül.
Én a késés 2. napján mentem egyből, akkor teszteltem pozitívat. El akartak küldeni, hogy úgy sem látnak még semmit, de mondták, hogy ha már jöttem, akkor megnéznek.
Hüvelyi UH-val láttak 3 mm-es petezsákot, de mondták, hogy ez még nagyon bizonytalan. Ekkor 3 hetes volt, egy hét múlva kellett vissza mennem, akkor már 9 mm-es volt a petezsák, és látható volt a szikhólyag.
Kedves kérdező!
Az utolsó válaszolóról ne végy példát, úgy gondolom. Én is 14 hetes vagyok, és már túl vagyok 2 hüvelyi uh-n, (az első 6 hetesen volt), vizelet és vérvételen, egy 10. heti genetikai célból történt vérvételen, és a 12. héten volt egy genetikai hasi uh.
Már van egy down kockázat számolásom, vércsoport meghatározásom. Ezek valamivel később is ráértek volna, de minél előbb tudod, hogy jó helyen, és egészséges magzat van, annál jobb, hamarabb lehet reagálni bármire. (Vaspótlás, egyéb)
Még annyit, hogy a 6. hetin nekem még nem volt szívhang.
2 napos késés: megvastagodott méhnyálkahártya
rá egy hétre: petezsák
rá még egy hétre: szívhang
szóval elég hat hetesen menni, de én paraanyu vagyok, nem bírtam kivárni egyik gyermekemnél sem....de a 14 hetet túlzásnak tartom, 12 hetesen fontos genetikai uh van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!