Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérést figyelő ultrahangra...

Peteérést figyelő ultrahangra be kell jelentkezni vagy a ciklus 11-12. napján odamegyek a beutalómmal és be is kerülök a vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Kaptam a nőgyógyásztól beutalót, s mondta, hogy a 11-12.cn-on menjek ultrahangra. Csak simán odamegyek az orvoshoz, s tutira be is kerülök? Ez nekem olyan furcsa. Mi van, ha nagyon sokan leszünk? Mindenkit megvizsgálnak, még ha a rendelési idő le is jár?

Még nem voltam ilyen vizsgálaton, s nem tudom, hogy megy.

2011. júl. 12. 07:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kell időpont, vagyis Nyíregyházán igen, de szerintem ez máshol is így van. Mikor a doki kezembe adta a pírt, akkor mentem és mondtam hanyadikára szeretnék időpontot.
2011. júl. 12. 08:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik városban élsz és ott mi a divat, én győri vagyok, itt a beutalóval szépen elsétálok az ultrahangra, húzok egy sorszámot és várok, ez ment most pár hónapig, nem kellett időpont.Itt már reggel héttől van rendelés délutánig, belefér mindenki, több szonográfus is van, külön nézik a pocisokat és egyéb problémával küszködőket. Nekünk pont így sikerült múlt hónapban:)
2011. júl. 12. 09:24
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi! pont győrbe megyek én is :D
2011. júl. 12. 10:30
 4/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! és mi segített nektek, hogy sikerült a baba? mit láttak az uh-on?
2011. júl. 12. 10:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia ! Én is voltam megfigyelésen 2 hónapja azóta se sikerult még teherbeesnem :O( 11-12 napon kell hogy fogadjanak csak akkor tudják megnézni hogy van-e valami készuloben és hogy melyik oldalon és mekkora. Utána pedig azt nézik hogy ki-e tudott lokodni. Nekem volt olyan hogy jobb és bal oldalon is volt ahol nagyobb annál látták a helyét hogy onnan lokodott ki ami pedig kissebb volt az eltunt már addigra felszívódott. Tulajdonképpen ezzel csak megnézik mukodnek-e a petefészkek és hogy van-e megfelelo nagyságú kozépidos pete és ki-e tud szabadulni. Ennyi. Mindent rendben találtak. Azt tanácsolták : próbálkozzunk....Nem sokkal lettem elorébb. Hát remélem minden rendben lesz nálad is és sikerul is aztán teherbeesned. Drukkolok neked.
2011. júl. 12. 10:54
 6/14 anonim ***** válasza:

9.24-es vagyok, na a lényeg a Magyar út felöli bejáratnál van az uh- az első emeleten, legutoljára a sorszámos gép ki volt kapcsolva ha ismét így lesz ne aggódj kijönnek elkérni a papírt, ha meg műkszik akkor megnyomod a megfelelő gombot és kapsz egy sorszámot, nekem a dokim meggyőződése volt, hogy nem reped meg a tüszőm és erősködött, hogy majd ő megrepeszti, írt fel tüszőrepesztő szurit de én ki sem váltottam..ez volt az első hónapban, második hónapban ciklus 13. napján voltam akkor láttak egy összeesett tüszőt meg egy 23mm-est, arra azt mondta a szonográfus reggelre megreped vagy még éjjel, hát nem így történt, rá egy-két napra repedt meg a hőm alapján, aznap nem voltunk direkt együtt, hagy termelődjön a sperma:))de csatolom a hőgörbémet abból látszik minden, a lényeg mindkét dom.tüsző megrepedt szépen magától a hő alapján:))úgy, hogy boldogok vagyunk nagyon.

[link]

2011. júl. 12. 11:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!Ilyen korán teszteltél és kimutatta??

Sok sikert Kedves Kérdező!

2011. júl. 12. 11:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

a 11. ciklusnapom péntekre esik. Aznap menjek vagy inkább várjak hétfőig a 14.ciklusnapig? 27 napos a ciklusom. Remélem, látnak valami jót nálam is!

2011. júl. 12. 12:29
 9/14 A kérdező kommentje:
A legfontosabbat elfelejtettem: Gratulálok kedves győri kismama!!
2011. júl. 12. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen ilyen hamar teszteltem, mert tesztfüggő vagyok:) vagyis voltam, 25-ös és tízes tesztet is csináltam aznap, és a 25-ös facelle sokkal erősebb lett akkor mint a qupidó:))

Kérdezőnek, köszönöm a gratut, és szerintem ne várj vele menj el pénteken, akkor már meglátják mekkora, és tudsz számolgatni, hogy kb mikor kell együtt lenni.Nehogy lemaradjatok róla.

2011. júl. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!