Peteérést figyelő ultrahangra be kell jelentkezni vagy a ciklus 11-12. napján odamegyek a beutalómmal és be is kerülök a vizsgálatra?
Kaptam a nőgyógyásztól beutalót, s mondta, hogy a 11-12.cn-on menjek ultrahangra. Csak simán odamegyek az orvoshoz, s tutira be is kerülök? Ez nekem olyan furcsa. Mi van, ha nagyon sokan leszünk? Mindenkit megvizsgálnak, még ha a rendelési idő le is jár?
Még nem voltam ilyen vizsgálaton, s nem tudom, hogy megy.
9.24-es vagyok, na a lényeg a Magyar út felöli bejáratnál van az uh- az első emeleten, legutoljára a sorszámos gép ki volt kapcsolva ha ismét így lesz ne aggódj kijönnek elkérni a papírt, ha meg műkszik akkor megnyomod a megfelelő gombot és kapsz egy sorszámot, nekem a dokim meggyőződése volt, hogy nem reped meg a tüszőm és erősködött, hogy majd ő megrepeszti, írt fel tüszőrepesztő szurit de én ki sem váltottam..ez volt az első hónapban, második hónapban ciklus 13. napján voltam akkor láttak egy összeesett tüszőt meg egy 23mm-est, arra azt mondta a szonográfus reggelre megreped vagy még éjjel, hát nem így történt, rá egy-két napra repedt meg a hőm alapján, aznap nem voltunk direkt együtt, hagy termelődjön a sperma:))de csatolom a hőgörbémet abból látszik minden, a lényeg mindkét dom.tüsző megrepedt szépen magától a hő alapján:))úgy, hogy boldogok vagyunk nagyon.
Kedves Utolsó!Ilyen korán teszteltél és kimutatta??
Sok sikert Kedves Kérdező!
Köszönöm a hasznos válaszokat!
a 11. ciklusnapom péntekre esik. Aznap menjek vagy inkább várjak hétfőig a 14.ciklusnapig? 27 napos a ciklusom. Remélem, látnak valami jót nálam is!
Igen ilyen hamar teszteltem, mert tesztfüggő vagyok:) vagyis voltam, 25-ös és tízes tesztet is csináltam aznap, és a 25-ös facelle sokkal erősebb lett akkor mint a qupidó:))
Kérdezőnek, köszönöm a gratut, és szerintem ne várj vele menj el pénteken, akkor már meglátják mekkora, és tudsz számolgatni, hogy kb mikor kell együtt lenni.Nehogy lemaradjatok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!