Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a vélemény? Páran nem...

Mi a vélemény? Páran nem értik miért akarok ilyen korán babát.

Figyelt kérdés
A párom 2 éve lebénult és nem rég kiderült h hpv fertőzött vagyok.Lombikbébikém lesz.Beszéltem több orvossal is és mind1ik azt ajánlotta h minnél hamarabb essünk neki a babaprojektnek.Kérdem én miért baj h 20 évesen inkább felnevelek szegényesebben egy babát mint 30-40 évesen azt mondja a dokim h nem lehet babám....???
2011. dec. 18. 19:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Bocsi,hogy csak most írok de eléggé rosszul alakulnak a dolgaim...:/

Hála Istennek a mellemmel minden rendben:)

Igen egy szemölcs volt ott lent és azonnal dokihoz fordultam mindig is rettegtem az ilyesféle dolgoktól...

Mint kiderült van egy méhszájsebem is amin tanyázik a hpv vírus(pont az ilyen helyeken érzi jól magát..)

2012. jan. 27. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!