Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a vélemény? Páran nem...

Mi a vélemény? Páran nem értik miért akarok ilyen korán babát.

Figyelt kérdés
A párom 2 éve lebénult és nem rég kiderült h hpv fertőzött vagyok.Lombikbébikém lesz.Beszéltem több orvossal is és mind1ik azt ajánlotta h minnél hamarabb essünk neki a babaprojektnek.Kérdem én miért baj h 20 évesen inkább felnevelek szegényesebben egy babát mint 30-40 évesen azt mondja a dokim h nem lehet babám....???
2011. dec. 18. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Így már egészen más és érthető minden.

Sok szerencsét és sok boldogságot kívánok Nektek! :))

* Első voltam

2011. dec. 19. 13:04
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen!!!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Reményben gazdag Boldog Új Évet kívánok!!!!!!

2011. dec. 19. 17:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Nektek is viszont kívánok minden szépet és jót a következő évre! :))
2011. dec. 19. 18:04
 14/21 anonim ***** válasza:

"nyomorék"??? ezen megütköztem..:S (nálam "mozgáskorlátozott", pedig nincs lekopogom egy ilyen sérült ismerősön sem)

Azért nem értik, mert ők nem készek rá, vagy nem voltak.... ennyi.

Ezt neked kell tudnod, és a párodnak. Én 24 vagyok, rettentően vágyok egy babára, de a párom még nincs készen rá.

Hozzátenném, hogy én a helyedben legalább a suli befejezéséig várnék, és mellette elkezdenék melót keresni, hogy meglegyen az x napod, ugye a suli miatt biztosítot vagy alapból, de ha dolgozol (nem akarok hülyeséget írni, de azt hiszsem 180 napot), akkor a sulival megvan a 365 biztosított napod, és a 180 nap munkaviszony, akkor kapsz juttatásookat a gyesen, csp-n és egyszeri anyaságin kívül is...sztem az 1 éven nem múlik....

2011. dec. 20. 09:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Nálunk nyomoréknak is szokták mondani.Szerencsére mi nem tekintjük beteg embernek és ő se magát...Az 1 év igen sokat számít mert olyan hpv vírusom van ami méhnyakrákot okoz.Tehát a doki szerint kb 2 éven belül szűlnöm kell és utána kivesznek mindent.A terhesség elején meg a lombik előkészületei alatt tudok dolgozni mivel kb fél év múlva kezdődik a babaprojekt.Ha neked mondják azt h nem lesz gyereked soha ebben a szar világban ha most nem kezdünk hozzá a dolgokhoz akkor várnál akár 1 évet is??nah mind1.Már azért is elítéltek mert a párommal összejöttem pedig ennek már töb mint 1 éve.Csak én gondolom azt h attól h kerekesszékes még teljes ember???
2011. dec. 20. 15:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Hali a hpv ellen van inekcio! Silguard a neve,de gondolom ha te vedono vagy akkor kiismered magad :) az egyik ismerosomnek is van hpvje,az orvosa azt mondta h nincs semmi baj a gyerekvallalassal! Nem tudom hogy milyen hpv fertozott vagy,szabad tudni? Volt mar operaciod is? (kivulrol lathato "szemolcsok a pu*ncinal,vagy a "kijaratnal,vangy netan beljebb?????"") Irj! :)
2011. dec. 21. 10:34
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

jah es itt egy cikk errol az inekciorol! 3ra lessz szukseged,eleg borsos az ara,de megeri a hpv ellen!

2011. dec. 21. 10:48
 18/21 anonim ***** válasza:
megint en SILGARD nak hivjak! :))))
2011. dec. 21. 10:52
 19/21 A kérdező kommentje:

Tudok az oltásról de az én nőgyógyászom azt mondta h ha már van hpv-m akkor felesleges az oltás!!!Max akkor oltassam be magam ha már ezt 31,56os típust kiírtották belőlem.Bár én úgy tudom h ezt nem lehet kiírtani csak együtt lehet vele élni....

Újabb fordulat az életemben h kb 2 hete meg vannak duzzadva a hónljamnál a ny.csomók plusz van egy bazi nagy csomó a mellemben...Félek:((Anyának és nagyinak is mellrákja volt mind2jüknek levágták a mellét.

2011. dec. 21. 13:27
 20/21 anonim ***** válasza:
hogyan jottel ra a hpvre? Egy novekvo "szemolcs", ugye? Vagy hogy vetted eszre? Akkor a melleddel menj gyorsan szakorvoshoz,akkor ez nem vicc ha volt mar a csaladodban is ilyesmi!!!! Majd irj!
2011. dec. 21. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!