Mi a vélemény? Páran nem értik miért akarok ilyen korán babát.
Így már egészen más és érthető minden.
Sok szerencsét és sok boldogságot kívánok Nektek! :))
* Első voltam
Köszönjük szépen!!!
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Reményben gazdag Boldog Új Évet kívánok!!!!!!
"nyomorék"??? ezen megütköztem..:S (nálam "mozgáskorlátozott", pedig nincs lekopogom egy ilyen sérült ismerősön sem)
Azért nem értik, mert ők nem készek rá, vagy nem voltak.... ennyi.
Ezt neked kell tudnod, és a párodnak. Én 24 vagyok, rettentően vágyok egy babára, de a párom még nincs készen rá.
Hozzátenném, hogy én a helyedben legalább a suli befejezéséig várnék, és mellette elkezdenék melót keresni, hogy meglegyen az x napod, ugye a suli miatt biztosítot vagy alapból, de ha dolgozol (nem akarok hülyeséget írni, de azt hiszsem 180 napot), akkor a sulival megvan a 365 biztosított napod, és a 180 nap munkaviszony, akkor kapsz juttatásookat a gyesen, csp-n és egyszeri anyaságin kívül is...sztem az 1 éven nem múlik....
jah es itt egy cikk errol az inekciorol! 3ra lessz szukseged,eleg borsos az ara,de megeri a hpv ellen!
Tudok az oltásról de az én nőgyógyászom azt mondta h ha már van hpv-m akkor felesleges az oltás!!!Max akkor oltassam be magam ha már ezt 31,56os típust kiírtották belőlem.Bár én úgy tudom h ezt nem lehet kiírtani csak együtt lehet vele élni....
Újabb fordulat az életemben h kb 2 hete meg vannak duzzadva a hónljamnál a ny.csomók plusz van egy bazi nagy csomó a mellemben...Félek:((Anyának és nagyinak is mellrákja volt mind2jüknek levágták a mellét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!