Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik azok, akik december...

Kik azok, akik december 23-26-ára "nem várják"?

Figyelt kérdés
Nekem december 25.re nem kell megjojjon...Augusztusban hagytuk a gyogyszert abba.Kivancsi vagyok mikor esek teherbe :) Hat akkor mindenkinek pozitiv terhessegi tesztet kivanok Karacsonyra a fa alatt :)))
2011. dec. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Akkor te péntekre nem várod,én pedig vasárnapra nem várom :))) vicces hogy ennyien nem várjuk erre az idöpont környékére :)))) Mi már nagyon várjuk a gólyát :D Hát akkor ezen a héten eldöl csajok :)))) én már nagyon izgatott vagyok h mi lesz :))))
2011. dec. 18. 21:39
 22/58 A kérdező kommentje:
Nekem ma olyan mindjárt megjön érzésem volt....de már lehet bebeszélem.... :((( jajjj és veletek mi van? ìrjatok! :)
2011. dec. 18. 22:13
 23/58 anonim ***** válasza:
sziasztok! Én is 21-re nem várom...ma teszteltem egy negatívat :(...azért még reménykedek,mert volt a 28 napos ciklusom 19-20. napján szurkálás a méhembe, de végülis gyengébben azóta is érzek valamiket és persze elég sok tünet is van, mint pl. a hányinger és a mellem is érzem kicsit. Mi 2. babát szeretnénk és fél éve van mensim még csak, de azóta még nem fájt egyszer sem a mellem mensikor, persze mielőtt elsővel terhes lettem volt mindig mensikor mellfájdalom, de mostanában még csak most van ilyen először, de ez sem az a régi, hanem gyengébb.Még azért reménykedem, bár lehet nem kéne...:(
2011. dec. 19. 07:27
 24/58 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Azért szorítok mindenkinek és örülök, hogy így összejöttünk ;) Én Győr környéki vagyok! Van még valaki erre felé?
2011. dec. 19. 07:29
 25/58 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 24-re nem várom. Tünet vagy nem tünet nem tudom de 2-3 napja néha szurkál a petefészkemnél és néha megjön érzésem van.A derekam is fáj,pedig még 5 nap a nem vártig!Néha úgy érzem most tuti sikerült néha meg lelombozodok ,hogy á úgyse.De miért is ne sikerülhetne? :)

2011. dec. 19. 08:31
 26/58 A kérdező kommentje:
Napsuteses szep jo reggelt mindenkinek :) En is remenykedek,nekem meg 6 nap van.... nagyon nehezen telik ez a het szerintem,meg el sem kezdodott,de olyan hosszunak tunik...es nem a Karacsony miatt... ;) en szurkolok Nektek es mpersze magamnak is :)!!
2011. dec. 19. 09:44
 27/58 A kérdező kommentje:
Nekem valami feher jott ki a cicimiregyembol!!! :O en nemtudom mi az,megnyomtam,mert olyan nagyra be van duzzadva a jobb oldali mirigyem,de csak 3-4 db. De mi lehet ez? Ma megyek a nogyogyaszhoz kivizsgalasra,majd mondom neki!!!! Most erzekeny,lehet nem kellett vna megnyomni.....
2011. dec. 19. 14:24
 28/58 A kérdező kommentje:
Azert a terhessegben meg bizok,mert hogy O nem mondott semmit,attol meg lehet valami,de majd tesztet csak a jovo heten veszek ha vasarnap nem jon meg....nem akarok csalodni!
2011. dec. 19. 17:53
 29/58 A kérdező kommentje:
Nem latott semmit :)) akartam irni...a cicim meg aztmondta h nincsen semmi baj,ilyen lehet, a kis zsirmirigy begyuladt....mert h olyan is van :))))
2011. dec. 19. 17:54
 30/58 anonim ***** válasza:

Én már írtam, egyszer, az egyik vagyok,aki 25-re nem várja. Ma egész nap hányingerem volt, képzeljétek... De olyan ,hogy rendesen fogdostam a hasamat, annyira éreztem, hogy mindjárt taccs. Ha nem baba, akkor ehettem valami olyat...

Nagyon reménykedem, úgy várom, hogy tesztelhessek! :)

2011. dec. 19. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!