Kik azok, akik december 23-26-ára "nem várják"?
Szia!
Én 25-re nem várom, első hónap, hogy próbálkozunk, szóóóval... tökre izgulok. Semmi tünetem sincs amúgy..
Én tesómért izgulok, lombikosok, 26-án tesztelhetne!! Remélem pozitív lesz nekik!!:)
Meg mindenki másnak is!
SZorítok mindenkinek, hátha hatásos lesz, én ugyanis már 31hetes kismami vagyok!!
:)
Sziasztok! Én 25-e körülre nem várom. 5 éve nem védekezünk a férjemmel, kicsit több, mint egy éve próbálkozunk kifejezetten.... Tavasszal összejöttek az ikrek, de sajnos nem maradtak velünk. :( Remélem, karácsonyra pozit tesztelek és végre lesz kisbabánk a férjemmel!
Sok sikert mindannyiunknak!
En is csatlakoznek ha lehet :)
En 29re nem varom. Masodik baba lesz, az elso januarban lesz egy eves. Nem sok remenyt fuzok hozza, mert ez az els honap hogy probalkoztunk, elvileg most volt peteeresem. Az elso 5 honap utan sikerult.
Sziasztok.23.-ára nem várom.Mi már tőbb,mint egy éve vagyunk így,hátha Karácsonyra ezt kapnánk:D
Szurkolok mindenkinek.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!