Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik azok, akik december...

Kik azok, akik december 23-26-ára "nem várják"?

Figyelt kérdés
Nekem december 25.re nem kell megjojjon...Augusztusban hagytuk a gyogyszert abba.Kivancsi vagyok mikor esek teherbe :) Hat akkor mindenkinek pozitiv terhessegi tesztet kivanok Karacsonyra a fa alatt :)))
2011. dec. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 25-re nem várom, első hónap, hogy próbálkozunk, szóóóval... tökre izgulok. Semmi tünetem sincs amúgy..

2011. dec. 16. 16:27
 12/58 A kérdező kommentje:
Nekem sincs tünetem :( mi már augusztusban abba hagytuk a gyógyszert... hát én nemtudom...van hogy beleszúrkál a hasamba a petefészkem körül,peteérésem már volt,tehát nem tudom hogy mi lehet...de valahogy nem `érzem` h babás lennék,mert akkor valami tünetem lenne,nem? nah majd meglátjuk! Hát akkor mindenkinek szurkoljunk gyütt :) Különben én nem is tudnék szebb ajándékot Karacsonyra! :)))
2011. dec. 16. 17:17
 13/58 anonim ***** válasza:

Én tesómért izgulok, lombikosok, 26-án tesztelhetne!! Remélem pozitív lesz nekik!!:)

Meg mindenki másnak is!

SZorítok mindenkinek, hátha hatásos lesz, én ugyanis már 31hetes kismami vagyok!!

:)

2011. dec. 16. 17:47
 14/58 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én 25-e körülre nem várom. 5 éve nem védekezünk a férjemmel, kicsit több, mint egy éve próbálkozunk kifejezetten.... Tavasszal összejöttek az ikrek, de sajnos nem maradtak velünk. :( Remélem, karácsonyra pozit tesztelek és végre lesz kisbabánk a férjemmel!

Sok sikert mindannyiunknak!

2011. dec. 16. 19:22
 15/58 A kérdező kommentje:
óh szegénykém :( Hát akkor most szurkolok :) nekem kb. egy órája volt megint akcióm a szerelmemmel :D én már nagyon nem várom!!!
2011. dec. 16. 19:25
 16/58 anonim ***** válasza:

En is csatlakoznek ha lehet :)

En 29re nem varom. Masodik baba lesz, az elso januarban lesz egy eves. Nem sok remenyt fuzok hozza, mert ez az els honap hogy probalkoztunk, elvileg most volt peteeresem. Az elso 5 honap utan sikerult.

2011. dec. 16. 21:45
 17/58 anonim ***** válasza:
Szia én 21-re nem várom,3. baba lesz,az első 5 éves és 11 hónap után maradtam terhes,a második 16 hónapos és 30 hónap után sikerült.
2011. dec. 16. 23:08
 18/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok és akkor üdv titeket is itt a várószobában :)) Hát akkor nektek is sok szerencsét,és pozitív tesztet kívánunk! én már nagyon kíváncsi vagyok mi lessz :))) Mondjuk én furcsálnám ha nekem ilyen `gyorsan` össsze jönne,mert amiket hallottam,az azért `kicsit` több mint 4-5 hónap...volt vki aki 7 (hét) évet várt agyermekáldásra< :O de összejött nekik :))) tehét szurkolááás :)))))))) további szép napot nektek
2011. dec. 17. 10:39
 19/58 A kérdező kommentje:
Háááát akkor pontosan 1 hét még :)))
2011. dec. 18. 13:27
 20/58 anonim ***** válasza:

Sziasztok.23.-ára nem várom.Mi már tőbb,mint egy éve vagyunk így,hátha Karácsonyra ezt kapnánk:D

Szurkolok mindenkinek.

Üdv

2011. dec. 18. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!