Már 6 napja barnás folyásom van enyhe vérzéssel, felváltva de nem is folyás hanem pecsételgetős. Dec.8-ra nem várom . Lehetséges hogy terhes vagyok?
pfú,hát én nagyon tudok izgulni meg örülni mások boldogságáért.
hát nem is tudom,még szerintem várok pár napot és ha nem jön meg akkor csinálok 1 tesztet(még 1 van),és ha nega akkor a 2 ünnep között valamerre elmegyek,addig nem tudok,mert a férjem későig dolgozik nekem sajna nincs jogsim és gyereket sem tom most hova tenni,mert anyós(velük élünk)megint gyengélkedik,meg ugye itt a karácsony és hát ugye a sok tennivaló,de legalább az is elvonja a figyelmem,igaz most már nem rágódom annyit mint 1 hete.
szia.
hát végre hétfő van.remélem azóta sem jött meg neked,nálam semmi jele a mikunak,igaz tegnap kicsit görcsöltem,este meg szúrt a jobb petefészkem egy kicsit.hát remélem valami lesz már.ha megértél uh-ról írj ám h mivan,remélem egy babócát láttok.
képzeld itt esik a hó,végre még jobb a karácsonyi hangulatom.
Szia !
Most kicsit megnyugodtam,de nem teljesen,3 hét múlva újra UH. =/
Megvan vastagodva a méhnyálkahártyám és azt mondta a doki hogy "valami" készülőben van... =/ egyenlőre nem láttunk semmit ! Nincs cisztám,se más bajom.A vérzésre meg azt mondta hogy,az hogy 1-2hétig pecsételgetek,meg barnázgatok az még bele fér. Terhesség elején elfogadható . Remélem igaza van . Veled mizujs ? De azért kicsit feldobta a karácsonyunkat ,reméljük a jövő év szerencsét hoz nekünk !
szia.akkor ezek szerint lehet h terhes vagy csak még nem létszik semmi az uh-n.egyébként 6 hetesen nálam nem látszott semmi.rá 1 hétre már megvolt a kiskópé,csak hát szeretett bújócskázni.
nálam megoldódott a dokikérdés.ma délelött megjött sajna.igazából már a múlt hét végén sejtettem h meg fog jönni nemsokára.kicsit letörtem,de ez még csak az első hónapunk volt,hogy próbálkoztunk.meg igy legalább tudom h nincs gond és a barnázás az ovu vérzés volt,ami elméletileg azt jelenti h van peteérésem.csak azt sajnálom nagyon,hogy nem adhatok karácsonyi ajándékba kiscipőt a családnak.fiamnál is kar után csináltam meg,holott már elötte sejtettük h terhes vagyok,viszont akkor igy talán nem lesz egyszerre 3 szülinap(fiam aug 29,férjem aug 25).
remélem hogy nekem is van pocaklakóm csak még nem látszik.sajnálom,de legalább már tudod hogy mi volt az a barnázás.új év új élet,új reményekkel = )
igen nállunk is esik a hó már voltunk kint a párommal havat lapátolni,remélem megmarad karácsonyra.merre felé laksz? én Bácskiskun megye .
esetleg email ?
sziia
Szia !
Nem tudom mi történik oda bent de ma olyan menszi szerű kicsike görcseim vannak ..=/ te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!