Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 6 napja barnás folyásom...

Már 6 napja barnás folyásom van enyhe vérzéssel, felváltva de nem is folyás hanem pecsételgetős. Dec.8-ra nem várom . Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam Kalkulátorral és hogy most "terhes"lennék akkor 4 hetes lennék megvárom a 8.-a körülit mert nem akarok csalódni.Babát szeretnénk.Lehetséges hogy Az első két-három hónapban tapasztalható enyhe, barnás színű pecsételő vérzés oka normális esetben a kialakulóban lévő méhlepény hormontermelésével kapcsolatos: a petefészek sárgatestjétől lassan átveszi a terhességet fenntartó hormonok termelését, ami a hormonszint ingadozásával jár. A méhnyálkahártya emiatt kis mértékben lelökődhet, a menstruációhoz hasonló - de annál kisebb mennyiségű - vérzést eredményezve. Ez rendszerint az éppen „esedékes" menstruáció időpontjában jelentkezik. A vérzés tehát ebben az esetben nem jelent veszélyt.<---ezt be másoltam. = )
2011. dec. 4. 21:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

pfú,hát én nagyon tudok izgulni meg örülni mások boldogságáért.

hát nem is tudom,még szerintem várok pár napot és ha nem jön meg akkor csinálok 1 tesztet(még 1 van),és ha nega akkor a 2 ünnep között valamerre elmegyek,addig nem tudok,mert a férjem későig dolgozik nekem sajna nincs jogsim és gyereket sem tom most hova tenni,mert anyós(velük élünk)megint gyengélkedik,meg ugye itt a karácsony és hát ugye a sok tennivaló,de legalább az is elvonja a figyelmem,igaz most már nem rágódom annyit mint 1 hete.

2011. dec. 17. 09:58
 32/40 anonim ***** válasza:

szia.

hát végre hétfő van.remélem azóta sem jött meg neked,nálam semmi jele a mikunak,igaz tegnap kicsit görcsöltem,este meg szúrt a jobb petefészkem egy kicsit.hát remélem valami lesz már.ha megértél uh-ról írj ám h mivan,remélem egy babócát láttok.

képzeld itt esik a hó,végre még jobb a karácsonyi hangulatom.

2011. dec. 19. 09:16
 33/40 A kérdező kommentje:

Szia !

Most kicsit megnyugodtam,de nem teljesen,3 hét múlva újra UH. =/

Megvan vastagodva a méhnyálkahártyám és azt mondta a doki hogy "valami" készülőben van... =/ egyenlőre nem láttunk semmit ! Nincs cisztám,se más bajom.A vérzésre meg azt mondta hogy,az hogy 1-2hétig pecsételgetek,meg barnázgatok az még bele fér. Terhesség elején elfogadható . Remélem igaza van . Veled mizujs ? De azért kicsit feldobta a karácsonyunkat ,reméljük a jövő év szerencsét hoz nekünk !

2011. dec. 19. 16:18
 34/40 anonim ***** válasza:

szia.akkor ezek szerint lehet h terhes vagy csak még nem létszik semmi az uh-n.egyébként 6 hetesen nálam nem látszott semmi.rá 1 hétre már megvolt a kiskópé,csak hát szeretett bújócskázni.

nálam megoldódott a dokikérdés.ma délelött megjött sajna.igazából már a múlt hét végén sejtettem h meg fog jönni nemsokára.kicsit letörtem,de ez még csak az első hónapunk volt,hogy próbálkoztunk.meg igy legalább tudom h nincs gond és a barnázás az ovu vérzés volt,ami elméletileg azt jelenti h van peteérésem.csak azt sajnálom nagyon,hogy nem adhatok karácsonyi ajándékba kiscipőt a családnak.fiamnál is kar után csináltam meg,holott már elötte sejtettük h terhes vagyok,viszont akkor igy talán nem lesz egyszerre 3 szülinap(fiam aug 29,férjem aug 25).

2011. dec. 19. 16:44
 35/40 A kérdező kommentje:

remélem hogy nekem is van pocaklakóm csak még nem látszik.sajnálom,de legalább már tudod hogy mi volt az a barnázás.új év új élet,új reményekkel = )

igen nállunk is esik a hó már voltunk kint a párommal havat lapátolni,remélem megmarad karácsonyra.merre felé laksz? én Bácskiskun megye .

esetleg email ?

sziia

2011. dec. 19. 21:25
 36/40 A kérdező kommentje:

Szia !

Nem tudom mi történik oda bent de ma olyan menszi szerű kicsike görcseim vannak ..=/ te hogy vagy?

2011. dec. 20. 14:02
 37/40 anonim ***** válasza:
írtam privit.
2011. dec. 20. 14:25
 38/40 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Megkérdezhetem, hogy vagytok? Kérdező mit mutatott az Uh? Remélem jó hírt! :)))
2012. jan. 24. 20:19
 39/40 anonim ***** válasza:
sajna nálam azóta már megjött.most vagyok a ciklus közepén majdnem,ugyhogy most belehúzunk.reméljük lesz belőle most egy baby :)
2012. jan. 25. 08:45
 40/40 A kérdező kommentje:
Na,voltam tegnap a dokinál meg vizsgált hüvelyi uh.-val és aztmondta hogy valami miatt nem tudott megjönni rendesen a menszeszem ezért pecsételgettem (valószinűleg a méhpempőtöl ) de igaza lehet mert az elmúlt egy hétben jó erős volt a vérzés és most meg már szinte nincs is.1hónap múlva kontroll és rákszűrés.utánna peteérés megfigyelést javasolt. hát nem tudom hogy figyelgessük.-e . szóval ennyi .sziasztok ,Csacsi remélem ez az év a miénk lesz. :)
2012. jan. 25. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!