Menstruáció helyett barna folyás?
Sziasztok!
Van egy 8 hónapos kislányom akit még mindig szoptatok! A mensim úgy ahogy szabályosnak mondható, 25 +/- pár nap! Mostmár meg kellett volna jönnie, de 3-4 napja, csak barnás folyásom van! Kicsit aggódom! Dokinál pár hete voltam kontrollon, ő mindent rendben talált a leleteim jók!
Kérlek aki tud tanácsot adni, vagy volt már hasonlóban része írjon!
Köszönöm!
szia!
Köszi a választ!
Én inkább a szopira gondoltam, hátha az kavar bele a ciklusba, kb. 4 hónapja jött meg először! volt pár csepp barna mensi előtt máskor is, (csak előtte lévő nap) de ez már 4 napja tart, mensi meg sehol! szóval már kicsit idegesít a dolog!
köszi, látom, otthon vagy a témában! :)
Még várok 1-2 napot, hátha megjön, aztán teszt! Még az lenne a kérdésem, ha pozi lenne a tesztem, akkor egyből dokihoz kell mennem ugye? mert a barnázás úgy tudom nem jelent jót!
Majd írd meg mi lett :)
Én egyébként barnáztam beágyazódáskor (csak akkor eszembe nem jutott hogy attól van), majd kb a terhesség 10. hetében. Attól megijedtem, de a doki megnyugtatott hogy ha eláll emberi időben, nem erősödik fel, akkor nem baj, aztán elmúlt és másnapra jól belázasodtam, úgyhogy szerintem annak is köze volt hozzá.
Köszi mégegyszer!
Többiek, aki tud valamit a témában az légyszi írjon, akár tapasztalatot, akár véleményt szívesen várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!