Már 6 napja barnás folyásom van enyhe vérzéssel, felváltva de nem is folyás hanem pecsételgetős. Dec.8-ra nem várom . Lehetséges hogy terhes vagyok?
Szia!
Képzeld elkezdtem szedni az E vitamint (nem akarom elkiabálni),de nincs tegnap óta barnázásom ,úgyhogy most várok még egy pár napot (reméljük hogy nem tér vissza a barnázás)és akkor tesztelek egyet ,hátha ..= ) Úgy megkönnyebbültem ,ma egész nap azt figyeltem mikor mentem wc.-re na most biztos van már barnázás .. hát nincs..akkor na most biztos van már ..ó nincs = )Jó lenne ha ez így is maradna. Neked csak 5 napig volt ez a barnázás?
igen,csak 5 napig volt.első 2 nap nem sok volt,de meglátszott rendesen a tisztaságin.3.4. napon már több volt,meg kicsit véres is,de nem olyan élénk piros mint mensikor,hanem inkább rózsíszines,meg nem összefüggő,vagyis nyákkal jött,aztán 5. nap az első 2-höz hasonlított.a 6.napon meg délután törlés után volt egyszer aztán ennyi.mellette folyamatosan menstruációs görcseim voltak,hol erősebb hol gyengébb.de lehet hogy az egész csak azért volt mert abbahagytam a gyógyszert hó elején,és a gyógyszermegvonás csinálhatta.igaz a fiam elött is ezt szedtem(tri Regal) és mikor akkor abbahagytam akkor nem emlékszem hogy ilyen lett volna.igz nem figyeltem magam ennyire akkor,de barnázni biztos nem barnáztam akkor.
mióta késik neked?szabályos a ciklusod egyébként vagy össze-viszza?
hát reméljük hogy abbamaradt nálad is,mint nálam.nekem azóta sincs semmi jele hogy meg akarna jönni,vagy hogy baba lenne.de ha az beágyazódás lett volna nekem,akkor még valszeg nem is érezhetek semmit,legalább is a fiammal mikor terhes lettem nov 29-e volt a fogantatás vélt dátuma és karácsony elött kezdett el a mellem fájni.most meg a barnázás 30-04-ig volt ugyhogy még akkor ezután jönnek a tünetek ha jönnek.ha nem akkor sem esek kétségbe,mert ha nem most akkor majd legközelebb sikerül.fiamra 15 hónapot vártam és nem görcsöltem rá ennyire mint most a ciklusfigyelésre,ugyhogy ezt vissza kell vennem egy kissé.várok újévig,aztán elmegyek ugyis dokihoz,mert kéne egy rákszűrést csináltatnom,és akkor beszélek a dokival ha addig nem jön meg és persze a teszt is nega.csak még mindig aggaszt hogy az az 5 nap mi lehetett.peteérés,beágyazódás vagy mensi,vagy valami baj.
remélem hogy ez a hónap a te/ti hónapotok a pároddal és meglesz a karácsonyi ajándék.
Reméljük,hogy neked is meg nekem is a pocaklakónk mocorgott oda bennt és már jól elvan helyezkedve, nemsokára kiderül 20.- a környékén fogok tesztelni te teszteltél már azóta?.
Hogy vagy? Nekem néha feszül a hasam = / ma meg volt egy kis barnás folyás a wc papíron és ennyi.Reménykedjünk . = )
Szia!
nem teszteltem azóta.szerintem hétvége elött én sem tesztelek semmiképp.hát tünetem?ugy igazából nincs semmi,néha beszúr egyet-egyet a hasamaljába.meg tegnap görcsölt egy picit délelött,de csak pár pillanatig.ezen kívül semmi.barnázásom azóta sem volt.én arra gondolok,hogy szerintem az a barnázás nekem mensi lehetett.azért volt csak énnyi szerintem,mert 20 napra jött meg és nem volt mi leváljon,mert elötte meg bogyót szedtem.viszont ha az mensi volt,akkor most vagyok a 11.napon.januárban ugy is megyek dokihoz rákszűrésre és ha addig nem jön meg akkor majd kideríti a doki.de addig is idegesít hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!