Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 6 napja barnás folyásom...

Már 6 napja barnás folyásom van enyhe vérzéssel, felváltva de nem is folyás hanem pecsételgetős. Dec.8-ra nem várom . Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam Kalkulátorral és hogy most "terhes"lennék akkor 4 hetes lennék megvárom a 8.-a körülit mert nem akarok csalódni.Babát szeretnénk.Lehetséges hogy Az első két-három hónapban tapasztalható enyhe, barnás színű pecsételő vérzés oka normális esetben a kialakulóban lévő méhlepény hormontermelésével kapcsolatos: a petefészek sárgatestjétől lassan átveszi a terhességet fenntartó hormonok termelését, ami a hormonszint ingadozásával jár. A méhnyálkahártya emiatt kis mértékben lelökődhet, a menstruációhoz hasonló - de annál kisebb mennyiségű - vérzést eredményezve. Ez rendszerint az éppen „esedékes" menstruáció időpontjában jelentkezik. A vérzés tehát ebben az esetben nem jelent veszélyt.<---ezt be másoltam. = )
2011. dec. 4. 21:28
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Beágyazódás is lehet, ebben az esetben pár nap múlva már tesztelhetsz.
2011. dec. 5. 07:54
 2/40 anonim ***** válasza:

nekem 5 napja van barnázásom enyhe vérzéssel,ahogy nálad.és én 9-re nem várom.most hagytam abba a gyogyszert és én annak tudtam be az egészet hogy az zavart be.akkor ezek szerint lehet h beágyazódás van nálam is?de jó lenne.

majd írd meg ha csinálsz tesztet és mi az eredménye.

2011. dec. 5. 09:16
 3/40 A kérdező kommentje:
Soha nem tapasztaltam még ilyet menstruáció előtt,meg utána sem szokott lenni barnás folyásom.(kevés"vérrel"),kicsit idegesített de a barátnőm mondta hogy lehet hogy beágyazódás jele,mondtam neki hogy de ha a kalkulátor szerint 4 hetes vagyok akkor is azt mondta hogy még ilyenkor "feszenghet" a helyén..kicsit még furakodik,és így pecsételgetek...=/ kicsit kellemetlen,de nem idegesítem magam ,majd 8.-a körül tesztelek egyet hátha..amikor megláttam rögötn csináltam egy tesztet -lett ,de mondták hogy ne is csodálkozzak,akkor lehettem 3 hetes körül (ha terhes vagyok)azt meg nagyon ritkán mutatják ki a tesztek.volt olyan is hogy ismerősömnek 8-hetesen mutatta ki a teszt addig - volt neki =/ hát reméljük hogy a kis mikulásunk feszeng oda bent !!! = )
2011. dec. 5. 12:33
 4/40 anonim ***** válasza:

szia.

elmúlt a barnázásod?van valami tüneted?tesztet csináltál már?

nekem már tegnap nem volt semmi barnázgatásom,de egész nap olyan furcsa volt a hasam alja.mint amikor fel van fázva az ember,de nem vagyok felfázva.olyan mintha egész nap görcsbe lenne,de csak olyan enyhén.

2011. dec. 6. 19:42
 5/40 A kérdező kommentje:
Nincs már barnázásom,vagyis nagyon minimális volt ma a wc papíron és ennyi,nem teszteltem még mert 8.- a környékén nem várom .Tünet,hát nem tudom nem vagyok benne biztos hogy ezek azok lennének,inkább nem is írom le mert még nagyon bele élem magamat.te tesztel hogy álsz?
2011. dec. 6. 20:19
 6/40 anonim ***** válasza:
igazábol nem merek még tesztelni,mondjuk nincs is itthon tesztem,de lehet hogy hogy holnapután mikor megyek a városba,akkor veszek egyet.elméletileg pénteken kéne jönnie,ha maradt 28 napos a ciklusom.mikor a fiam elött abbahagytam a gyógyszert nem volt ilyen.nem éreztem ilyen dolgokat magamon.mondjuk akkor nem figyeltem a ciklusom,mint most,de akkor biztos nem volt se barnázásom,se más mikor abba hagytam agyógyszert,sem amig próbálkoztunk.viszont ugy 5 hetesen barnáztam a fiammal.ugyhogy nem tudom h ez mi.nagyon szeretnék tesót.lehet h csak éppen ezért bemagyarázom a dolgokat,és koppanak majd nagyot.beleélni nem élem magam,csak titkon remélem h lesz karácsonyi ajándék.
2011. dec. 6. 20:39
 7/40 A kérdező kommentje:
Én is nagyon tartok ettől a teszt kérdéstől,nekünk nincs még babócánk,"ő" lenne az első.És te meddig barnáztál a kisfiaddal? Jó lenne hogyha mindenki megtudná lepni a párját,családját egy + teszttel. Van valami "tüneted" ?
2011. dec. 7. 09:08
 8/40 anonim ***** válasza:

fiammal kb ugy 4-5 hetes lehettem mikor barnáztam.ha jól emlékszem vele is ugy 4-5 napig,meg is ijedtem,mert akkor már volt pozi tesztem,mert akkor is karácsony körülre nem vártam a mensim és két ünnep között csináltam tesztet,ami pozi lett,és utána kezdtem barnázni kb 1 héttel.egyből mentem is akkor dokihoz,aki megmondta hogy ugye ez normális,de most mensi elött vagyok,nem utána..egyébként ma vettem tesztet a rossmanba,nagyon hívogat h csináljam meg az egyiket,de nem tom,félek tőle.csak az aggaszt annyira,hogy egész nap görcsöl a hasam alja,olyan gyengén csak,de érzem,ami nagyon zavaró.fiammal a mellem fájt nagyon,de nagyon.most meg az nem fáj.kisfiammal 15 hónapig próbálkoztunk mire sikerült,ugyhogy kétlem hogy össze jött volna az első hónapba.egyébként ha most sikerült akkor kerek 3 év lesz a gyerekek között.

neked van bármi tüneted?

2011. dec. 7. 14:51
 9/40 A kérdező kommentje:
képzeld ma megint volt egy kis maszatolás,barnás folyás kevés vérzéssel.ezt már nem tudom hová tenni .Mindenki azt mondja hogy 4-5 hetesen ők is "véreztek,meg barnáztak de én azt sem tudom hogy terhes vagyok.-e nekem is van itthon tesztem,de nem merek még csinálni.Nem tudom hogy ez tünet.e de nagyon kivan száradva a mellbimbóm,akkor ez a vérzéses valami,tegnap émelygett a gyomrom,de ezeket nem tudom hogy milyen tünetnek véljem .= ) Ne legyél ennyire pesszimista.Tudom miről beszélsz de ha ez vigasztal,nem vagy egyedül.
2011. dec. 7. 17:58
 10/40 anonim ***** válasza:

mikor én a fiammal terhes voltam nekem is ki volt száradva a mellem az elején.véresre tudtam volna vakarni,annyira.aztán a nívea(nekem csak az vált be terhesen) csodát tett.mondjuk nekem szinte egész terhességem alatt nagyon száraz volt a bőröm.

neked holnap kéne nem megjönni,ugye?hát remélem hogy nem annak a jele nálad.

lehet holnap reggel ellövök 1 tesztet,mert ha van baba,akkor elméletileg már mutat valamit.igaz 20-as a tesztem(Lili-t vettem 2 db-osat).

ha jövő hét közepéig nem jön meg,a teszt is nega és a hasam alja is tovább görcsöl akkor szerintem elmegyek dokihoz.annyira idegesít ez az egész,hogy miért volt a barnázás,meg miért görcsölgetek.

2011. dec. 7. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!