Már 6 napja barnás folyásom van enyhe vérzéssel, felváltva de nem is folyás hanem pecsételgetős. Dec.8-ra nem várom . Lehetséges hogy terhes vagyok?
szia.
épp ma gondoltam rá,hogy mi lehet veled.remélem nincs semmi bajod,és ez a barnázgatás remélem csak egy pici jövevényt jelez.egyébként teszteltél már?mikor mész dokihoz?szorítok érted.
Szia !
voltam a dokinál,megvizsgált,(felnyúlt,meg kacsa csörrel is megnézett)azt mondta hogy ez a vérzés nagyon minimális,és hogy hétfőn vár uh. ra ,meg hogy korai terhesség alatt előszokott fordulni,meg hogy van aki 2 hónapon keresztül mindennap hol van hol nincs és pecsételget...meg hogy addig is lehet még meg nem mozdul a baba.Magne B6 ot kell szednem...nagyából ennyi szóval reméljük hogy nincs baj,és látunk valami szépet az uh.n = ) ha nem is látunk babócát akkor se leszek nagyon elkeseredve mert legalább nincs más baj...de azért reménykedek hogy babás vagyok..
sziiia
na most akkor én öntöm beléd a pozitív energiát.CSAK POZITÍVAN!!!!
egyébként elhiszem hogy nem mersz tesztet csinálni.én sem merek azóta,és most csak várok és várok,csak nem tom mire.de azért reménykedem hogy nálad baba van a dologban és nem hormonzavar.szerintem ha az lenne nálad,akkor már elöbb kijött volna,nem a gyógyszer abbahagyása után 1 évvel.ugyhogy reménykedjünk a legjobban.én nagyon drukkolok neked,szerintem jobban mint magamnak.
Jaj,annyira aranyos vagy!!Igen én is ebben reménykedek hogy nem hormon zavar mert már 1 éve abba hagytam a gyógyszert és már azóta 1-2 hónap kimaradással de megvolt mindig normálisan pontosan a menszim.Olyan jó lenne ha azt közölné velem a doki hogy X hetes terhes vagyok = ) = P
álmodozok össze vissza ...reméljük nem reménytelenül.nem csinálsz egy tesztet?
félek csinálni.az az igazság,hogy nincs semmi furcsa érzésem,ami tünet lehetne.tudom anélkül is lehet babs az ember.ha a barnázás nálam peteérés volt,akkor majd csak a hétvége környékén kell h megjöjjön,ezért addig biztos nem cvsinálok,és ha utána sem jön meg akkor nem tudom,de ha karácsonyig nem jön meg akkor 2 ünnep között vagy jan elején elmegyek dokihoz.de jó lenne ha egy pozi tesztel mehetnék.de ha nem akkor sem esek kétségbe,amig persze nincs semmi gond odalann,mert akkor majd a kövi ciklusba sikerül.fiamra 15 hónapot vártam,igy nem is gondoltam h egyből összejön a tesó.
te meg csak pozitívan állja a dolgokhoz.annyira várom a hétfőt,hogy mi lesz az uh eredménye.
Még a végén kiderül,hogy te jobban izgulsz mint én ! = )
köszi szépen aranyos vagy,igen lehet hogy neked pont ez az ami furcsa hogy nincs tüneted.Minden terhesség más és más.Akár mi lehet ,ne feledd. Próbálok mindenhez pozitívan hozzá állni ! Most már kettő napja hogy szedem a magneb6-ot napi 2-őt és olyan mintha ha már kevesebb lenne a "vérzésem",meg próbáltam egy kicsit pihengetni,igaz megfőztem,meg néha raktam a tűzre..egyedül vagyok itthon egész nap,így muszály ezeket megcsinálni = ) még a végén megfagyok = ) de már (lekopogom) kevesebb volt mint valamelyik nap . Remélem ,hogy nem látunk semmit az uh.-n (ami rossz lenne) tök sokszor gondolok azon hogy felfekszek uh.-zik és közli hogy hoppá ott egy babóca ...... de nem töröm rajta magamat . Reménykedjünk,hogy nincs semmi bajom .Miért nem mész el egy magánrendelésre,még az ünnepek előtt? veszteni nem vesztesz vele,csak azon őrlöd magad ,hogy mi lehet oda bennt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!