Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 6 napja barnás folyásom...

Már 6 napja barnás folyásom van enyhe vérzéssel, felváltva de nem is folyás hanem pecsételgetős. Dec.8-ra nem várom . Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam Kalkulátorral és hogy most "terhes"lennék akkor 4 hetes lennék megvárom a 8.-a körülit mert nem akarok csalódni.Babát szeretnénk.Lehetséges hogy Az első két-három hónapban tapasztalható enyhe, barnás színű pecsételő vérzés oka normális esetben a kialakulóban lévő méhlepény hormontermelésével kapcsolatos: a petefészek sárgatestjétől lassan átveszi a terhességet fenntartó hormonok termelését, ami a hormonszint ingadozásával jár. A méhnyálkahártya emiatt kis mértékben lelökődhet, a menstruációhoz hasonló - de annál kisebb mennyiségű - vérzést eredményezve. Ez rendszerint az éppen „esedékes" menstruáció időpontjában jelentkezik. A vérzés tehát ebben az esetben nem jelent veszélyt.<---ezt be másoltam. = )
2011. dec. 4. 21:28
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,hogy nem várok többet elmegyek magánrendelésre mert már több mint 1 hete van ez a barnás folyás,pecsételő vérzéses valami. Elegem van ,annyira kétségbe vagyok esve....annyira félek hogy nehogy valami nagyobb bajom legyen...ha meg terhes is vagyok és úgy barnázok meg vérzek akkor meg remélem hogy nincs semmi baja a babának.meg nekem se lesz semmi bajom akkor adjon valami gyógyszert rá azt kész.De zet nem birom már ...olyan sok szörnyűséget olvastam itt neten hogy párom azt mondta hogy eltilt a géptől...=/ jönnek az ünnepek nem szeretném kórházba tölteni .... sziiia majd írok h mivan
2011. dec. 14. 13:48
 22/40 anonim ***** válasza:

szia.

épp ma gondoltam rá,hogy mi lehet veled.remélem nincs semmi bajod,és ez a barnázgatás remélem csak egy pici jövevényt jelez.egyébként teszteltél már?mikor mész dokihoz?szorítok érted.

2011. dec. 14. 16:42
 23/40 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy gondoltál rám ,ma este 6-óra felé haza ér a párom és elmegyünk. Nagyon félek hogy mi lehet ez hogy már több mint 1 hete tart . Mai nap elég intenzív volt a vérzés most már nincs semmi.. jaj remélem hogy babás vagyok és minden rendben van,majd lehet hogy ég ma megírom hogy mi volt,remélem nem kell kórházba mennünk,=/
2011. dec. 14. 17:22
 24/40 A kérdező kommentje:

Szia !

voltam a dokinál,megvizsgált,(felnyúlt,meg kacsa csörrel is megnézett)azt mondta hogy ez a vérzés nagyon minimális,és hogy hétfőn vár uh. ra ,meg hogy korai terhesség alatt előszokott fordulni,meg hogy van aki 2 hónapon keresztül mindennap hol van hol nincs és pecsételget...meg hogy addig is lehet még meg nem mozdul a baba.Magne B6 ot kell szednem...nagyából ennyi szóval reméljük hogy nincs baj,és látunk valami szépet az uh.n = ) ha nem is látunk babócát akkor se leszek nagyon elkeseredve mert legalább nincs más baj...de azért reménykedek hogy babás vagyok..

sziiia

2011. dec. 14. 19:45
 25/40 anonim ***** válasza:
de jó.örülök hogy nincs baj és remélem hogy akkor tényleg babás vagy.ez aztán a szép karácsonyi ajándék.egyébként tesztet csináltál már?
2011. dec. 15. 12:01
 26/40 A kérdező kommentje:
Nem innák előre a medve bőrére .=/ sajnos nem tudom hogy mit gondoljak már .uh n minden kiderül lehet hogy valami más gond van oda bent lehet hogy nincs semmi,csak hormon zavar.! hétfőn minden kiderül. nem nem csináltam tesztet,nem is akarok mert ha negatív akkor nagyot csalódok .
2011. dec. 15. 17:11
 27/40 anonim ***** válasza:

na most akkor én öntöm beléd a pozitív energiát.CSAK POZITÍVAN!!!!

egyébként elhiszem hogy nem mersz tesztet csinálni.én sem merek azóta,és most csak várok és várok,csak nem tom mire.de azért reménykedem hogy nálad baba van a dologban és nem hormonzavar.szerintem ha az lenne nálad,akkor már elöbb kijött volna,nem a gyógyszer abbahagyása után 1 évvel.ugyhogy reménykedjünk a legjobban.én nagyon drukkolok neked,szerintem jobban mint magamnak.

2011. dec. 15. 19:06
 28/40 A kérdező kommentje:

Jaj,annyira aranyos vagy!!Igen én is ebben reménykedek hogy nem hormon zavar mert már 1 éve abba hagytam a gyógyszert és már azóta 1-2 hónap kimaradással de megvolt mindig normálisan pontosan a menszim.Olyan jó lenne ha azt közölné velem a doki hogy X hetes terhes vagyok = ) = P

álmodozok össze vissza ...reméljük nem reménytelenül.nem csinálsz egy tesztet?

2011. dec. 15. 20:57
 29/40 anonim ***** válasza:

félek csinálni.az az igazság,hogy nincs semmi furcsa érzésem,ami tünet lehetne.tudom anélkül is lehet babs az ember.ha a barnázás nálam peteérés volt,akkor majd csak a hétvége környékén kell h megjöjjön,ezért addig biztos nem cvsinálok,és ha utána sem jön meg akkor nem tudom,de ha karácsonyig nem jön meg akkor 2 ünnep között vagy jan elején elmegyek dokihoz.de jó lenne ha egy pozi tesztel mehetnék.de ha nem akkor sem esek kétségbe,amig persze nincs semmi gond odalann,mert akkor majd a kövi ciklusba sikerül.fiamra 15 hónapot vártam,igy nem is gondoltam h egyből összejön a tesó.

te meg csak pozitívan állja a dolgokhoz.annyira várom a hétfőt,hogy mi lesz az uh eredménye.

2011. dec. 16. 12:19
 30/40 A kérdező kommentje:

Még a végén kiderül,hogy te jobban izgulsz mint én ! = )

köszi szépen aranyos vagy,igen lehet hogy neked pont ez az ami furcsa hogy nincs tüneted.Minden terhesség más és más.Akár mi lehet ,ne feledd. Próbálok mindenhez pozitívan hozzá állni ! Most már kettő napja hogy szedem a magneb6-ot napi 2-őt és olyan mintha ha már kevesebb lenne a "vérzésem",meg próbáltam egy kicsit pihengetni,igaz megfőztem,meg néha raktam a tűzre..egyedül vagyok itthon egész nap,így muszály ezeket megcsinálni = ) még a végén megfagyok = ) de már (lekopogom) kevesebb volt mint valamelyik nap . Remélem ,hogy nem látunk semmit az uh.-n (ami rossz lenne) tök sokszor gondolok azon hogy felfekszek uh.-zik és közli hogy hoppá ott egy babóca ...... de nem töröm rajta magamat . Reménykedjünk,hogy nincs semmi bajom .Miért nem mész el egy magánrendelésre,még az ünnepek előtt? veszteni nem vesztesz vele,csak azon őrlöd magad ,hogy mi lehet oda bennt...

2011. dec. 16. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!