Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?
Imola vagyok.
Jó reggelt mindenkinek!
Nálam új tünetként észlelem, hogy ma reggelre nagyon fáj a csontom ott lent a popsinál a gerincem, hulla fáradt vagyok, bár lehet csak az idő.Amúgy a szokásos tüneteim még mindig nincsenek meg, csak újakkal gazdagodok.Szerintetek ezek tünetek?Amúgy én úgy érzem tuti sikerült és szerintem teszt is mutatná már ha a tünetek a terhességtől lennének nem?Mi a véleményetek??
Sziasztok! Most keltem fel!! fél 12-kor!!!!eddig nem szoktam aludni. Igaz, hogy éjfélkor feküdtem le, na de azért ez akkor is túlzás!!! :)
Nekem nincs barnázás azóta sem. Semmi sincs, viszont a hasam még mindig fáj... Nem nagyon, de szinte egyfolytában.
Andi, dehát azt írtad, hogy a kisfiadnál is egy hétig barnáztál, akkor mi a gond?
Imola drukkolok!
Niki veled valami újság?
Susy rég járt itt ugye?
Imola vagyok!
Most sajna pár napig nem leszek mert nem leszek net közelbe, kb hétfőn tudok jelentkezni. Mindenkinek megy a drukk. Én ha nem jön meg kedd reggel tesztelek.
Sziasztok!Nálam semmi tünet!Holnapra nem várom!Nálam tuti nem jött össze,mert a fiamnál iszonyatosan görcsöltem,most meg semmi!Van aki a beágyazódásnál napokig barnázik!Drukkolok mindenkinek!
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!