Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nov.1-jén jött meg a menstruác...

Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 11:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/142 anonim ***** válasza:

Imola vagyok.

Jó reggelt mindenkinek!

Nálam új tünetként észlelem, hogy ma reggelre nagyon fáj a csontom ott lent a popsinál a gerincem, hulla fáradt vagyok, bár lehet csak az idő.Amúgy a szokásos tüneteim még mindig nincsenek meg, csak újakkal gazdagodok.Szerintetek ezek tünetek?Amúgy én úgy érzem tuti sikerült és szerintem teszt is mutatná már ha a tünetek a terhességtől lennének nem?Mi a véleményetek??

2011. nov. 26. 09:23
 72/142 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Most keltem fel!! fél 12-kor!!!!eddig nem szoktam aludni. Igaz, hogy éjfélkor feküdtem le, na de azért ez akkor is túlzás!!! :)

Nekem nincs barnázás azóta sem. Semmi sincs, viszont a hasam még mindig fáj... Nem nagyon, de szinte egyfolytában.

Andi, dehát azt írtad, hogy a kisfiadnál is egy hétig barnáztál, akkor mi a gond?

Imola drukkolok!

Niki veled valami újság?

Susy rég járt itt ugye?

2011. nov. 26. 11:42
 73/142 A kérdező kommentje:
Imola! egy érzékeny teszt tuti mutatná a terhességet, ha azok vagyunk. Én 25-öst vettem (discolor), most néztem meg. Az lehet, hogy még nem.
2011. nov. 26. 11:44
 74/142 anonim ***** válasza:

Imola vagyok!

Most sajna pár napig nem leszek mert nem leszek net közelbe, kb hétfőn tudok jelentkezni. Mindenkinek megy a drukk. Én ha nem jön meg kedd reggel tesztelek.

2011. nov. 26. 11:51
 75/142 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csak 1 napig barnáztam a kisfiammal, azért is vagyok elkenődve, na de a remény még velem van. :) Az jó hír ,hogy már neked nincs barnázás, és a hasfájás is jó lehet, nekem legalábbis úgy fájdogált a hasam alja, mintha egyfolytában meg akart volna jönni.. Egy 10-es teszttel már biztos mutatná, talán egy próbát megérhet! Andi voltam
2011. nov. 26. 12:08
 76/142 anonim ***** válasza:
Imola! Nálam nem volt ilyen tünet, de mindenkinél más és más minden terhesség. Van otthon teszted? Andi
2011. nov. 26. 12:10
 77/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nálam semmi tünet!Holnapra nem várom!Nálam tuti nem jött össze,mert a fiamnál iszonyatosan görcsöltem,most meg semmi!Van aki a beágyazódásnál napokig barnázik!Drukkolok mindenkinek!

Niki

2011. nov. 26. 13:05
 78/142 A kérdező kommentje:
Niki! Akkor lehet, hogy most lány lesz! :)
2011. nov. 26. 13:41
 79/142 A kérdező kommentje:
Bocsi Andi, úgy olvatam, hogy egy hétig barnáztál a múltkor. De a több napos sem feltétlenül azt jelenti, hogy megjön. Egy barátőm több napja barnázott, el is keseredett, hogy ismét megjön neki. Be is jelentkezett a meddőségire, mert úgy gondolta megint megjön neki. Aztán mégis terhesség volt. Kapott a dokitól sárgatesthormont és el is múlt a barnázás. Azóta két gyerkőce van. Ja, is mindkettőnél több napig barnázott!!! Állítólag nem is kicsit!!!
2011. nov. 26. 13:43
 80/142 A kérdező kommentje:
A 25-ös tesztem azt írja, hogy már 3 napos terhességet kimutat. Gondolom beágyazódástól kell számítani a 3 napot... Miiilyen okosakat ír!!! Honnan tudjam, hogy pontosan melyik nap van a beágyazódás! :))))
2011. nov. 26. 13:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!