Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 11:22
61/142 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az érdeklődést! :)
Ma egyenlőre sima folyás van picike, nem barna. De pont úgy fájdogál a hasam, mint mestruáció 3. napján szokott. Nem az erős görcs, ami első nap van (azt csak donalgin mulasztja el, különben elájulok és hányok). Majd kiderül. Még mindig drukkolok magunknak!
2011. nov. 25. 10:32
62/142 A kérdező kommentje:
Niki! Miért gondolod, hogy nem jött össze most?
2011. nov. 25. 10:32
63/142 anonim válasza:
Csak egy megérzés!Megszoktam így 1 év után,hogy nem sikerül!Nekem semmi tünetem nincs!9dpo.napon görcsölt a hasam,de az már elmúlt még az nap este,most vagyok a 11.dpo napon.
65/142 anonim válasza:
Sziasztok! Ma reggel és egész nap enyhén barnázok.. Még legalább 5 nap mire meg kellene jönnie. Ennyivel előbb nem szokott megjönni, inkább késik 1 hetet, de ilyen mostanában nem volt. A kisfiammal az első hónapban a nem várt előtt 1 héttel 1 napig barnáztam. Reménykedem! :) Andi
66/142 anonim válasza:
Andi!De jó!Szerintem akkor sikerült!Nagyon drukkolok!Nálam semmi nincs,úgyhogy biztos meg fog jönni!
Niki
67/142 A kérdező kommentje:
Niki, ne legyél elkenődve! Az, hogy nincs tünet, az jót is jelenthet. A nők többsége nem is veszi észre, csak akkor amikor nem jön meg. Állítólag a barnázás is ritkább, mint a nem barnázás. Úgyhogy fel a fejjel!! Sikerülhet még simán! :)
2011. nov. 25. 18:05
68/142 A kérdező kommentje:
Andiii! Ez jól hangzik!:) Drukkolok Neked is nagyon!
2011. nov. 25. 18:07
69/142 anonim válasza:
Sziasztok! Köszi, hogy szorítotok, én is mindenkiért.. :) Már csak pár nap! Olyan jó, hogy itt vagytok, és tudjuk egymásban tartani a lelket! Andi
70/142 anonim válasza:
Sziasztok! Ma reggel már el vagyok keseredve, tovább folytatódik egy kis barnázás. Valószínűleg ebben a hónapban sem sikerült :( Szorítok és drukkolok Nektek! Tünet valakinek?Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!