Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?
Sziasztok!
Új vagyok! :)
Nekem is Nov. 1. jött meg a mensim. Első hónap próbálkozás. Van már egy 2,5 éves kislányom. És remélem h nekünk is sikerülni is fog! Bár fogalmam nincs hogy mikor volt pé-em.
Izgulok értetek is megy a drukk! :)
Kiírunk egy fórum nevet? Mert így nem tudom követni h mikor ki ír :)
susy voltam :)
Sziasztok! Hát nekem felesleges fórumneven agyalni itt, mert úgy is ott van, hogy "a kérdező kommentje". :))))) Elbújni sem tudok! :))) Úgyhogy az én nevem legyen "kérdező"!!! ;)
Üdv a "klubban" suzy! :) Klassz lenne, ha tényleg mindenkinek összejönne most!
Andi! Jó lenne ha már a babás talinál tartanánk!!! :)
Szia! Nekem is nov.1-én volt meg, és kb. 30 naposak a ciklusaim. 30.-án tesztelek, tovább úgy sem bírnám...
Andi
Kedves Imola!Nem akarlak elkeseríteni,de ebből még bármi lehet!Én már azért nem figyelem a tüneteket,mert minden hónapban más-más jön elő!De drukkolok neked és a többieknek!És a kérdezővel mi újság?
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!