Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nov.1-jén jött meg a menstruác...

Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 11:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Új vagyok! :)

Nekem is Nov. 1. jött meg a mensim. Első hónap próbálkozás. Van már egy 2,5 éves kislányom. És remélem h nekünk is sikerülni is fog! Bár fogalmam nincs hogy mikor volt pé-em.

Izgulok értetek is megy a drukk! :)

Kiírunk egy fórum nevet? Mert így nem tudom követni h mikor ki ír :)

susy voltam :)

2011. nov. 18. 18:28
 32/142 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is szerettem volna már írni, hogy írjunk neveket, mert nem tudom követni. :) Én vagyok akinek 3 éves kisfia van, és 3 hónapja próbálkozunk. Olyan jó lenne, ha mindenkinek sikerülne ebben a hónapban! Már arra is gondoltam, hogy mi így akik itt fórumoznak összejövünk majd babákkal együtt :) Andi voltam
2011. nov. 18. 20:14
 33/142 anonim ***** válasza:
Susy vagyok: Szia Andi. Gratulálok a 3 éves babához :) Mikorra nem várod a mensit?
2011. nov. 19. 07:59
 34/142 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát nekem felesleges fórumneven agyalni itt, mert úgy is ott van, hogy "a kérdező kommentje". :))))) Elbújni sem tudok! :))) Úgyhogy az én nevem legyen "kérdező"!!! ;)

Üdv a "klubban" suzy! :) Klassz lenne, ha tényleg mindenkinek összejönne most!

Andi! Jó lenne ha már a babás talinál tartanánk!!! :)

2011. nov. 19. 10:07
 35/142 A kérdező kommentje:
jaj bocsánat elírtam.... nem suzy, hanem susy.:)
2011. nov. 19. 10:07
 36/142 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is nov.1-én volt meg, és kb. 30 naposak a ciklusaim. 30.-án tesztelek, tovább úgy sem bírnám...

Andi

2011. nov. 19. 10:48
 37/142 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én vagyok az,akinek okt.31-én jött meg,szintén 3 napig volt pozi az ovu teszt és már 1 éve próbálkozunk!Sok türelmet és pozi tesztet kívánok mindenkinek!Én majd csak 28-án tesztelek!Niki
2011. nov. 19. 14:49
 38/142 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én még az első oldalon írtam, amúgy Imola.Nem tudom ti,hogy vagytok vele, de nálam elég különleges a helyzet.Eddig mindig szokott fájni a mellem már majdnem egy héttel a mensi előtt és most semmi.Nem fáj a mellem, nincs éhség rohamom, minden az ellenkezője idáig mint szokott.Viszont ami furi, hogy tegnap este hányingerem volt, és kicsit rosszul éreztem magam,nem tudom összeköthető-e a két dolog de ennyit tapasztaltam.Mit szóltok?
2011. nov. 23. 08:20
 39/142 anonim ***** válasza:
megnéztem a 8:08 -as voltam , Imola.:)
2011. nov. 23. 08:25
 40/142 anonim ***** válasza:

Kedves Imola!Nem akarlak elkeseríteni,de ebből még bármi lehet!Én már azért nem figyelem a tüneteket,mert minden hónapban más-más jön elő!De drukkolok neked és a többieknek!És a kérdezővel mi újság?

Niki

2011. nov. 23. 08:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!