Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nov.1-jén jött meg a menstruác...

Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 11:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/142 anonim ***** válasza:

Susy vagyok!

Imola: sztem is bármi lehet ebből még. Hétvégén tesztelj egyet sztem. :)

Nekem annyi volt de ez is bármi lehet hogy hajat mostam ma reggel behajolva a kádba és iszonyatosan megszédültem. (és soha nem volt még ilyen)

de annyi is volt azóta semmi én nehezen bírom tesztelés nélkül így péntek körül lehet h megpróbálok egyet és lesz ami lesz :) Nekem még csak az első hónap próbálkozás.

2011. nov. 23. 13:23
 42/142 A kérdező kommentje:

Hello Csajok!

Nekem még nincs semmi olyan tünetem, ami eddig ne lett volna. Drukkolok mindenkinek!!!

2011. nov. 23. 14:44
 43/142 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én sajnos nagyon beteg lettem, iszonyatosan fájt a torkom és a mellkasom + 39 fokos láz, kb pont a beágyazódás körül kezdődött, úgyhogy eléggé el vagyok keseredve. Dokim mondta hogy szedjem az antibiotikumot , mert ő úgy vette észre hogy sajnos aki beteg, az a legritkább esetben esik teherbe . :(( Azért én reménykedem... Andi voltam
2011. nov. 23. 18:20
 44/142 anonim ***** válasza:

Imola vagyok!

Andi,szerintem még nincs minden veszve,ameddig nem jön meg mindig van remény.Hány olyan storyt hallani,hogy az anya ivott vagy még rosszabb vagy valami gyógyszert szedett és mégis lett babája.Szóval ne keseredj el csak ha megjön. Fel a fejjel :)

Amúgy nekem még mindig semmi tünet, még az se ami szokott, nagyon furcsa.

Lányok, hogy érzitek magatokat, mikor teszteltek?

2011. nov. 24. 08:04
 45/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Andi!Ahogy Imola írta,még nincs semmi veszve,szorítunk neked!

Tünet?Hm...Hát nem tünetnek mondható,inkább szerintem menszi előjelnek,tegnap görcsölt a hasam,úgyhogy én már nem is reménykedem!Vasárnap lehet tesztelek egyet egy 10-essel!Ráadásul nagyon ki vagyok bukva,mert hajnalban meghalt a nagymamám,hosszú szenvedés után!

Csajok csak ti tartjátok bennem az erőt,kérlek maradjunk együtt és szorítsunk egymásnak!

Niki

2011. nov. 24. 08:36
 46/142 A kérdező kommentje:

Niki, őszinte részvétem! :(

Én nem tesztelek, csak ha nem jön meg keddig...

2011. nov. 24. 09:31
 47/142 anonim ***** válasza:

Imola vagyok!

Őszinte részvétem :( Remélem a szomorúságodba Isten küld hozzád egy kis lelket :)Én is várok még a tesztel, de már izgulok egy kicsit mi lesz. Bár nem nagyon van időm foglalkozni vele,mert sokat dolgozom.

2011. nov. 24. 10:33
 48/142 A kérdező kommentje:
Niki! Van abban valami amit Imola mond! :) Lehet, hogy a nagyid lelke a kisbabádba költözik. Nem tudom mennyire hiszel benne, én igen! :) Főleg azóta, hogy amikor meghalt az alattam lakó néni, a kutyám állandóan ugatta a semmit a lakásban. Mondtam is a páromnak, hogy itt van a néni lelke és lehet, hogy a mi gyerkőcünkben születik újjá. Mondjuk, csak poénkodtam, de abban a hónapban terhes maradtam. Az már más kérdés, hogy nem maradt meg...
2011. nov. 24. 10:51
 49/142 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Köszönöm aranyosak vagytok!Nagyon remélem,hogy így lesz!Nagyon szerettem Őt!Számomra a világ legjobb nagymamája volt!Olyan jó lenne,ha velem maradna!
2011. nov. 24. 11:07
 50/142 anonim ***** válasza:
Niki voltam!
2011. nov. 24. 11:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!