Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?
Sziasztok! Köszönöm a biztató szavakat Mindenkinek! :)
Niki! Nagyon sajnálom, őszinte részvétem. Én a nagymamám halálának a hónapjában babás lettem,de sajnos ő nem maradt meg.
Nekem is sok a folyásom, a kisfiammal mikor terhes lettem, akkor szintén nagyon sok folyásom volt... Na meglátjuk!
Nem merek tesztelni 30. nál előbb , nagyon sokat csalódtam.
Szép Estét Nektek!
Andi
Jó reggelt mindenkinek!
Kedves kérdező, hogy vagy?Barnázgatás, vagy be is fejeződött a tegnapi kis pecsételéssel?Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön úgy ahogy mi szeretnénk.Nálam még mindig semmi tünet ami szokott.Annyi, hogy néha érzem az alhasam, 4 nappal ezelőtt arra ébredtem éjszaka,hogy pici szúrások a baloldali petefészkemnél utána meg a jobbnál.Azóta semmi.De úgy érzem most sikerült,nem tudom miért de van egy ilyen érzés bennem.Ti hogy érzitek???
Jó reggelt!Nálam semmi,bár én vasárnapra nem várom,de én úgy érzem,hogy most sem sikerült már megint!A kérdezőre én is kíváncsi vagyok!Mindenkinek drukkolok!
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!