Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 11:22
101/142 A kérdező kommentje:
Sziaszok! Kértem én is engedélyt a nlc-n a fórumba! :) Velyn néven.
2011. nov. 27. 17:06
102/142 anonim válasza:
Szia!Én várlak,de sajnos azt hiszem csak susy adhat engedélyt ő meg nincs most fent!De ha gondolod gyere át addig a minden hónap új remény című topicba a család menün belül!
104/142 anonim válasza:
Na erről ennyit!Most jött meg!Már megint!Teljesen el vagyok keseredve!Niki
105/142 anonim válasza:
Sziasztok!
Hogy vagytok?Tünet? Sajnálom Niki, hogy most nem sikerült :(
Nálam még mindig semmi jele, hogy megakarna jönni. Kedves kérdező te mikor tesztelsz?
Imola voltam:)
106/142 A kérdező kommentje:
Szia Imola! Ez jó hír, hogy semmi jele, hogy megjöjjön. Én úgy terveztem szerdán tesztelek, ha addig nem jön meg.
Gyere át az nlc fórumra, az előző oldalon (10.) látod, hogy hova kell engedélyt kérned. Már mind ott vagyunk, várunk! :)
2011. nov. 28. 18:19
107/142 anonim válasza:
Átmentem a másik oldalra, de nekem nem jön be az annyira. Ha ott folytatjátok akkor én el is búcsúzom. Kívánom, hogy mindenkinek pozi tesztje legyen :)
109/142 anonim válasza:
Szia Imola!Én még azért minden nap benézek!Szurkolok neked!
Niki
110/142 A kérdező kommentje:
Szia Imola! Bonyolultabb oda a bejutás, de nem rossz, bár az én gépem elég lassan kezeli az nlc-t, nem tudom más hogy van vele. Én is leszek itt is, úgyhogy innen ne tűnj el!!! :)
2011. nov. 29. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!