Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nov.1-jén jött meg a menstruác...

Nov.1-jén jött meg a menstruációm. Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Együtt voltunk nov.11,12,13-án is. Azóta sajnos nem volt alkalom. Mekkora az esélyem a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 11:22
 131/142 A kérdező kommentje:
Én a Vaterán vettem az ovulációs teszteket. 65,-Ft/db
2011. dec. 2. 21:30
 132/142 anonim ***** válasza:

Szia Niki! Sajnálom h neked is megjött, de a köv. hónap mindenkié lesz! :)

Én is ajánlok neked ovu teszet és lányok nektek is ajánlom akár a terhességi tesztet is! :)

Ismerős barátnőm aki árulja megbízható teljesen és jó áron van!

[link]

2011. dec. 2. 22:44
 133/142 A kérdező kommentje:
Niki, gyere át Te is az nlc fórumra, bár oldallal előrébb (kb.10-en) van a pontos cím.
2011. dec. 3. 09:00
 134/142 anonim ***** válasza:

Imola vagyok!

Szia Niki, persze,hogy beveszünk a bandába főleg úgy, hogy nekem is az első gyógyszermentes hónapom volt és sajna nekem is megjött:( de új hónap új remények:) És persze ki ne szeretne összebújni a párjával:)

Kérdező már nagyon izgulok érted....vagy inkább értetek? :)

Susy akkor megyünk tovább még egy hónapot együtt, majd nyitok hétfőn egy új kérdést és azon vigyük tovább mondjuk ki nem várja dec végére kérdéssel.Ha esetleg emlékszel én írtam, hogy ugyan így jártam, pozi tesz aztán semmi.Szóval fel a fejjel új hónap új remények:)

2011. dec. 3. 10:34
 135/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszi a befogadást! Megrendeltem az ovutesztet,köszönöm az infót!De jó,akkor nem csak én vagyok itt gyogyi után rögtön... :) Ti milyen időközönként vagytok együtt? Ovutesztet használtál az első gyogyimentes hónapban? 28napos a ciklusod?Ha nézted hányadik cn-on volt pozitív az ovuteszted? Mi kétnaponta voltunk együtt és nem sikerült...nagyon örülnék ha karácsonyra ez lenne az ajándékunk,nem csajok? Holnap,vagy azután átnézek a ncl fórumra is!

Üdv.: Niki

2011. dec. 4. 18:21
 136/142 A kérdező kommentje:
POZITÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV! :)
2011. dec. 4. 20:34
 137/142 anonim ***** válasza:

ITT IS GRATULA MÉGEGYSZER!!!!!!!!!!! :)

Susy voltam

2011. dec. 4. 22:07
 138/142 anonim ***** válasza:
Szintén itt is nagyon nagyon örülök!!! Salha (Réka) :) :) :)
2011. dec. 5. 08:13
 139/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!Bocsi,de hétvégén nem voltam net közelbe!Üdv az újaknak!Látom van még egy Niki,na de majd akkor leszek Nikita!

Végre egy pozi teszt!Szívből gratulálok!

2011. dec. 5. 08:55
 140/142 anonim ***** válasza:

:) :) :) :) de szuper!!!!!!!szívből gratulálok neked!

Akiknek nem sikerült, és kedves Niki, most írok ki egy új nyitó kérdést a ki nem várja december végére, gyertek át oda, hogy együtt szurkolhassunk az új hónapban.

Sziasztok Imola voltam!

2011. dec. 6. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!