Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki nem használ légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 18:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

A 2. oldalon az utolsó válaszoló vagyok (asszem).

Nekem 2 ismerősöm is van akik vettek de nem használták mert folyton beriasztott holott semmi baja nem volt a babának ezért pár hét használat után ment a szekrény aljába. Persze azóta már mindkét gyerek 2 év körüli és még köztünk vannak. Hál' Istennek.

2011. nov. 9. 21:12
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Az a véleményem hogy egy meggondolatlan barom ! Nem kell venni lehet kölcsönözni is !
2011. nov. 9. 21:18
 33/42 anonim ***** válasza:
63%

Nem évekig kell fizetni a bérleti díját.

Én tényleg úgy gondolom,hogy aki gyereket vállal, annak pár hónapig 4 ezer forint plusz férjen bele!

2011. nov. 9. 21:20
 34/42 anonim ***** válasza:
63%

31/33

Lehet sokszor tévesen riasztott, de inkább több téves, mint 1 éles és nincs mi jelezzen.

2011. nov. 9. 21:24
 35/42 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el minden választ.Amikor a kisebbik gyerekünkkel(nemrég múlt 3 éves),terhes voltam,nem volt kérdés,hogy veszünk.A nagyobbik gyereknek nem volt,lévén 3 évvel ezelőtt(a kicsi születésekor)Ő már 16 éves volt,és abban az időben-amikor született,1992-ben- nem létezett ilyen(igaz,akkor még ez téma sem volt igazán,de változott a világ,és nekünk is változni kell).A mai napig használjuk még,igaz,csak a bébiőr funkciót,mert a hálószobák az emeleten vannak,és lent nem halljuk,ha sír,vagy szól a kicsi.Őszintén mondom,nekem nagyon megnyugtató volt,amikor hallottam,a "pittyegést"(AngelCare AC 401 van).Miután kivettük a lapokat,és csak a bébiőr funkciót használtuk,1-2 hétig felébredtem,hogy nem hallom a megszokott pittyegő hangot...véleményem szerint mindenki tegyen a legjobb belátása szerint.Ha az anyagi oldalát nézzük:mi újonnan vettük,30 ezer ft körül volt.A mai napig tökéletesen működik-immár 42 hónapja-nap,mint nap!A következő babát is kiszolgálja majd,az is biztos(ám ha nem,beruházunk egy másikba).Én úgy gondolom,aki babát vállal,próbálja meg a "föld" alól is előteremteni azt a pénzt,amibe egy légzésfigyelő kerül(a legolcsóbb kb. 20 ezer ft-ÚJ,GARANCIÁLIS-amit addig használsz,ameddig akarsz,szemben a béreltekkel,ami 4-6 hónap alatt kerül ennyibe,arról nem is beszélve,ha Neked már nem kell,el is adhatod!).
2011. nov. 9. 23:59
 36/42 sumergo ***** válasza:
74%
Tegnap este 2x jelzett, mert a kislányom úgy beájult, hogy nem vett levegőt, de a sípolásra már igen. Mi béreljük, havonta 2300 Ft-ot igazán megér! Örülök, hogy kibéreltük, sokkal nyugodtabban alszom azóta. Akinek az ára okoz gondot, annak üzenem, hogy inkább nem ennék, de erre akkor is rászánnám a pénzt, mert egy kicsi elvesztésébe belegondolni is szörnyű!!
2011. nov. 10. 11:01
 37/42 anonim ***** válasza:
bocs az off-ért.Szia Sumergo!Ezek szerint megvan a babád?!Gratulálok!jól vagytok?
2011. nov. 10. 11:23
 38/42 anonim ***** válasza:
Nekünk Babysense II -es légzésfigyelőnk van, SOHA nem jelzett tévesen!!!! Igaz az egyik legdrágább is... De nekem megérte! A családtól kértük karácsonyra (több szülőtől, hogy adjanak bele), mert mi sem vagyunk gazdagok, de a kórházban sem tudtam aludni, mert még ott is azt figyeltem vesz-e levegőt.. :( Most várjuk a kistesót, ő is fogja majd tudni használni és még a kórházba is beviszem! :) Szerintem az egyik leghasznosabb és megnyugtatóbb találmány! Amúgy én sem szólok le senkit, aki nem vesz, de ajánlom!
2011. nov. 10. 12:13
 39/42 anonim ***** válasza:

2-2500 Ft-ért lehet már bérelni. Vagy egyszeri huszonezres kiadás ami egy éven belül majdnem teljesen visszajön.

Szóval szerintem nem egy akkora összeg, amit ne lehetne kigazdálkodni.

Egyébként közöm nincs hozzá, hogy ki miért használ/nem használ. Nekem mindkét gyerekem 3kg alatti volt, engem megnyugtatott, hogy van. Az, hogy téves-e egy riasztás, azt soha nem lehet tudni. Lehet, hogy a sípoló hangtól kezdett el levegőt venni...

2011. nov. 10. 14:09
 40/42 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező! Nekünk is 5 hónapos a kislányunk. Pár hetes volt, mikor megvettük a légzésfigyelőt. Használtan vettük 10 ezerért. Egészen a múlt hét végéig minden rendben volt, soha nem jelzett. Aztán szombat éjjel 2 óra 20 perc körül beriasztott. Mindketten kiugrottunk az ágyból. Hason aludt, nem kapcsoltam villanyt, lehet, hogy drasztikus voltam, de kikaptam az ágyból és picit rázogatni kezdtem. Engem csak az nyugtatott meg mikor felsírt. Tudom szegényt lehet, hogy felébresztettem, de a sötétben, riadtan ezt az egy megoldást láttam.

Mi próbálunk arra gondolni, hogy valószínűleg elcsúszott a lemez és tévesen riasztott. De ez egyáltalán nem biztos!

Engem kimondottan kiakaszt, amikor folyton azt hangoztatják, akinek tellik rá.. hát nem mondom, kinyillik a bicska a zsebemben. Hiszen mi is 10 ezer!!! forintért vettük, nem új, de tökéletesen megbízható.

Lehet, hogy meg leszek kövezve, de erre igenis azt kell mondjam, kinek mi a fontos! Mi inkább magunktól vontunk meg pár dolgot, de nehogy már 10 ezer forintom vagy akár 20 ne legyen a gyermekem életére!

Azt írod, valakinek nagy pénz a 4-5 ezer forint is. Én ezt megértem, de azoknak, akiknek valóban gondot okoz ekkora összeg, jobban át kellett volna gondolniuk a gyerekvállalást. A másik pedig az, hogy a környezetemben is van olyan család, ahol nincs légzésfigyelő, mert nem tellik rá, Ők ugyanis juj de szegények, ennek ellenére, apa anya dohányzik, és két naponta elmegy két liter kóla. Akkor miről beszélünk?

Elnézést, csak néha kiakaszt az emberek hozzáállása a saját gyerekükhöz. Ettől független mindenki magánügye, hogy vesz-e vagy sem. Ha nem vettünk volna, lehet ma már nem gagyogna szegénykém a játszószőnyegen. Pedig rendes súllyal, időre született. Az ördög nem alszik!

2011. nov. 10. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!