Mi a véleményetek arról ha valaki nem használ légzésfigyelőt?
A 2. oldalon az utolsó válaszoló vagyok (asszem).
Nekem 2 ismerősöm is van akik vettek de nem használták mert folyton beriasztott holott semmi baja nem volt a babának ezért pár hét használat után ment a szekrény aljába. Persze azóta már mindkét gyerek 2 év körüli és még köztünk vannak. Hál' Istennek.
Nem évekig kell fizetni a bérleti díját.
Én tényleg úgy gondolom,hogy aki gyereket vállal, annak pár hónapig 4 ezer forint plusz férjen bele!
31/33
Lehet sokszor tévesen riasztott, de inkább több téves, mint 1 éles és nincs mi jelezzen.
2-2500 Ft-ért lehet már bérelni. Vagy egyszeri huszonezres kiadás ami egy éven belül majdnem teljesen visszajön.
Szóval szerintem nem egy akkora összeg, amit ne lehetne kigazdálkodni.
Egyébként közöm nincs hozzá, hogy ki miért használ/nem használ. Nekem mindkét gyerekem 3kg alatti volt, engem megnyugtatott, hogy van. Az, hogy téves-e egy riasztás, azt soha nem lehet tudni. Lehet, hogy a sípoló hangtól kezdett el levegőt venni...
Kedves kérdező! Nekünk is 5 hónapos a kislányunk. Pár hetes volt, mikor megvettük a légzésfigyelőt. Használtan vettük 10 ezerért. Egészen a múlt hét végéig minden rendben volt, soha nem jelzett. Aztán szombat éjjel 2 óra 20 perc körül beriasztott. Mindketten kiugrottunk az ágyból. Hason aludt, nem kapcsoltam villanyt, lehet, hogy drasztikus voltam, de kikaptam az ágyból és picit rázogatni kezdtem. Engem csak az nyugtatott meg mikor felsírt. Tudom szegényt lehet, hogy felébresztettem, de a sötétben, riadtan ezt az egy megoldást láttam.
Mi próbálunk arra gondolni, hogy valószínűleg elcsúszott a lemez és tévesen riasztott. De ez egyáltalán nem biztos!
Engem kimondottan kiakaszt, amikor folyton azt hangoztatják, akinek tellik rá.. hát nem mondom, kinyillik a bicska a zsebemben. Hiszen mi is 10 ezer!!! forintért vettük, nem új, de tökéletesen megbízható.
Lehet, hogy meg leszek kövezve, de erre igenis azt kell mondjam, kinek mi a fontos! Mi inkább magunktól vontunk meg pár dolgot, de nehogy már 10 ezer forintom vagy akár 20 ne legyen a gyermekem életére!
Azt írod, valakinek nagy pénz a 4-5 ezer forint is. Én ezt megértem, de azoknak, akiknek valóban gondot okoz ekkora összeg, jobban át kellett volna gondolniuk a gyerekvállalást. A másik pedig az, hogy a környezetemben is van olyan család, ahol nincs légzésfigyelő, mert nem tellik rá, Ők ugyanis juj de szegények, ennek ellenére, apa anya dohányzik, és két naponta elmegy két liter kóla. Akkor miről beszélünk?
Elnézést, csak néha kiakaszt az emberek hozzáállása a saját gyerekükhöz. Ettől független mindenki magánügye, hogy vesz-e vagy sem. Ha nem vettünk volna, lehet ma már nem gagyogna szegénykém a játszószőnyegen. Pedig rendes súllyal, időre született. Az ördög nem alszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!