Mi a véleményetek arról ha valaki nem használ légzésfigyelőt?
Nem olvastam a kommenteket!!!!!!!
Hogy mi a véleményem?Az hogy a mai világban,mikor akár használtan is lehet kapni olcsóbban,határtalan nagy felelőtlenség nem venni!!!!!!!!
Drága Anyukák!Könyörgök Nektek,mindenki spórolja rá valahogy az a pénzt össze!
Történetem:
Másfél évvel ezelőtt temettem el 6 hónapos kislányomat.
Hogy miért?Mert én is azok közé a "majd én meghallom ,ha valami baja van"anyukák közé tartoztam,mint sajnos jó páran.Velem egy szobában aludt a babám,tőlem 1 méterre.Mindig az oldalán altattam nehogy baj legyen.Nagyon éberen aludtam,hogy tudjak rá "figyelni"DE igenis elfáradtam 6 hónap alatt,és meg voltam győződve,hogy úgysem lehet baja.Mert egészséges,szép nagy súllyal(3600g),időre született.Úgyhogy mi nem tartozunk a veszélyeztetett kategóriába.És igen Anyukák,egyik reggel a halott babámat találtam a kiságyban.Senkinek nem kívánom azt az érzést.És megmenthettem volna,ha van légzésfigyelőnk.Mert a bölcsőhalál szimplán arról szól,hogy a baba "elfelejt" levegőt venni.És ha akkor abban a pillanatban egy pici fizikai inger éri(felkapod,ráfújsz...bármi)megint vesz levegőt.Soha a büdös életben nem fogom magamnak megbocsájtani,hogy nem vettem légzésfigyelőt.Most lenne 2 éves a lányom.
Részvétem, a babád miatt, egyik válaszoló.Én is azt mondom, hogy kell, nekünk nem volt baj, de a barátnőméknél (3 nap van a fiaink között), ha nem lett volna a légzésőr, óriási baj lett vollna. Ő is időre, normál súllyal született, de 2* kellett anyukájának felpofoznia, mert nem vett levegőt, és jelzett a légzésőr. többször voltak a MAdarász utcába alvásvizsgálaton, és ott is kiderült, hogy 1 óra alatt legalább 10* volt légzéskimaradása. Szerintem is vegyél egyet. nekem álomvirág volt, 20.000 ft-ba kerül, nem vészes, újjonnna, használtan már 10-15 körül lehet venni.
Én ezekkel a dolgokkal úgy vagyok, hogy inkább "kidobom" rá a pénzt, de ha nem veszek, akkor ha baj van, csak verem a fejem a falba.(őssejt levétellel kapcsolatban is ez volt az álláspontom)
Én erről "az ott alszik mellettem, úgy is hallom" dologról annyit mondanék,hogy két hét nem alvás után a keresztlányom anyja úgy bealudt, hogy a férje ébredt fel a készülék sípolására, ő csak nagy nehezen. A pici is úgy bealudt,hogy elfelejtett levegőt venni. Pedig ők is kb. két méterre aludtak tőle.
Azóta belegondolni is fél,hogy mi van,ha a férje is későn ébred fel.
Használtan is lehet venni. Én ezzel úgy vagyok, hogy ennyi anyagilag férjen bele,ha már vállaltam a gyereket. Inkább mást nem veszek meg,ha nagyon nem fér a keretbe, de ezen nem spórolok. Havi 3-4 ezret is ki lehet bírni szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!