Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki nem használ légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 18:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
A Dél-Pestiben.
2011. nov. 9. 20:36
 22/42 anonim ***** válasza:
92%

Nem olvastam a kommenteket!!!!!!!

Hogy mi a véleményem?Az hogy a mai világban,mikor akár használtan is lehet kapni olcsóbban,határtalan nagy felelőtlenség nem venni!!!!!!!!

Drága Anyukák!Könyörgök Nektek,mindenki spórolja rá valahogy az a pénzt össze!

Történetem:

Másfél évvel ezelőtt temettem el 6 hónapos kislányomat.

Hogy miért?Mert én is azok közé a "majd én meghallom ,ha valami baja van"anyukák közé tartoztam,mint sajnos jó páran.Velem egy szobában aludt a babám,tőlem 1 méterre.Mindig az oldalán altattam nehogy baj legyen.Nagyon éberen aludtam,hogy tudjak rá "figyelni"DE igenis elfáradtam 6 hónap alatt,és meg voltam győződve,hogy úgysem lehet baja.Mert egészséges,szép nagy súllyal(3600g),időre született.Úgyhogy mi nem tartozunk a veszélyeztetett kategóriába.És igen Anyukák,egyik reggel a halott babámat találtam a kiságyban.Senkinek nem kívánom azt az érzést.És megmenthettem volna,ha van légzésfigyelőnk.Mert a bölcsőhalál szimplán arról szól,hogy a baba "elfelejt" levegőt venni.És ha akkor abban a pillanatban egy pici fizikai inger éri(felkapod,ráfújsz...bármi)megint vesz levegőt.Soha a büdös életben nem fogom magamnak megbocsájtani,hogy nem vettem légzésfigyelőt.Most lenne 2 éves a lányom.

2011. nov. 9. 20:39
 23/42 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, sok ismerősöm mondta, hogy nincs rá szükség, pedig lehet van egyszer, de akkor a legnagyobb.
2011. nov. 9. 20:41
 24/42 A kérdező kommentje:
részvétem a babád miatt:(((( Igen sajnos az ilyen esetek miatt vagyok én is bizonytalan:( De úgy döntöttem nem érdekel, de veszek egyet. Eddig magabiztos voltam de a sok negatív történet:( Most már csak az a kérdés milyet? néztem az álomvirágot illetve a baby controllt. melyik a jobb?
2011. nov. 9. 20:42
 25/42 anonim ***** válasza:
Ha megteheted mindenképp vegyél, mert most lesz a kritikus korban, egyébként használtban is vehetsz, Angelcare a legjobb és találsz olcsón jót, azért ezt nem nyúzzák el.
2011. nov. 9. 20:51
 26/42 anonim ***** válasza:
78%

Részvétem, a babád miatt, egyik válaszoló.Én is azt mondom, hogy kell, nekünk nem volt baj, de a barátnőméknél (3 nap van a fiaink között), ha nem lett volna a légzésőr, óriási baj lett vollna. Ő is időre, normál súllyal született, de 2* kellett anyukájának felpofoznia, mert nem vett levegőt, és jelzett a légzésőr. többször voltak a MAdarász utcába alvásvizsgálaton, és ott is kiderült, hogy 1 óra alatt legalább 10* volt légzéskimaradása. Szerintem is vegyél egyet. nekem álomvirág volt, 20.000 ft-ba kerül, nem vészes, újjonnna, használtan már 10-15 körül lehet venni.

Én ezekkel a dolgokkal úgy vagyok, hogy inkább "kidobom" rá a pénzt, de ha nem veszek, akkor ha baj van, csak verem a fejem a falba.(őssejt levétellel kapcsolatban is ez volt az álláspontom)

2011. nov. 9. 20:52
 27/42 anonim ***** válasza:
79%

Én erről "az ott alszik mellettem, úgy is hallom" dologról annyit mondanék,hogy két hét nem alvás után a keresztlányom anyja úgy bealudt, hogy a férje ébredt fel a készülék sípolására, ő csak nagy nehezen. A pici is úgy bealudt,hogy elfelejtett levegőt venni. Pedig ők is kb. két méterre aludtak tőle.

Azóta belegondolni is fél,hogy mi van,ha a férje is későn ébred fel.

Használtan is lehet venni. Én ezzel úgy vagyok, hogy ennyi anyagilag férjen bele,ha már vállaltam a gyereket. Inkább mást nem veszek meg,ha nagyon nem fér a keretbe, de ezen nem spórolok. Havi 3-4 ezret is ki lehet bírni szerintem!

2011. nov. 9. 21:02
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel ki használ és ki nem. Mindenki el tudja dönteni mit szeretne. Én mindenképp akartam,de aki nem használ azzal sincs semmi bajom. Van ismerősöm aki nem használt és eszembe se jutott rábeszélni vagy akármit mondani neki azért mert nincs nekik.
2011. nov. 9. 21:05
 29/42 A kérdező kommentje:
hát igen, ki lehet bírni, csak nem mindegy milyen áron. Most ne érts félre de ez a legfontosabb igen, csak ugye más kötelezettség is van:( és így már nehéz. Mert nem lehet 2 különböző területen élő ember fizetését összehasonlítani. megveszem ez természetes, mert ő a legfontosabb. Csak az olyan embereket nem értem akik ezt a 4-5 ezret is olyan természetesen veszik. Másnak ez igen nagy pénz.
2011. nov. 9. 21:06
 30/42 anonim ***** válasza:
29%
Ezt mondjuk nem értem, hogy a mai világban, használtan már 6 000 Ft-ért lehet kapni, miért tartják feleslegesnek. Nem lehet tudni, mikor üt be a baj, főleg, hogy még az okát se tudják. Akinek meg nincs ennyi pénze, már bocs, de, hogy akarja a gyereket felnevelni?
2011. nov. 9. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!