10 hónapos koráig használtam, aztán kivettük, mert az volt a kedvenc foglalatossága ébredés után, hogy megpróbálta szétszerelni. MIndegy hová tettem, kibányászta a vezetéket az érzékelő mellől, és rángatta:D
2011. márc. 3. 20:40
4/11 anonim válasza:
11 hónapos koráig használtuk - akkor elmentünk egy szállodába, és az ottani ágyba nem tudtuk berakni, mikor hazaértünk, az itthoniba meg már nem raktuk vissza. Úgy gondoltam (gondolom), hogy egy makkegészséges, 10 kg-os gyereknek ennyi idősen már semmi baja nem lehet.
17 hós nagylegény anyukája.
2011. márc. 3. 20:43
5/11 anonim válasza:
Ennyi idősen felesleges. Legkésőbb 1 éves korukig periódikus még a légzésük, után ugyanolyan szabályos mint egy felnőtté.
2011. márc. 3. 20:51
6/11 anonim válasza:
3 hós koráig használtam.
Van okod rá, hogy használd? Pl. valamilyen légúti betegség, asztma, ilyesmi?
2011. márc. 3. 20:58
7/11 anonim válasza:
16 hónapos a kisfiam és még használjuk,nincs semmi baja(soha nem riasztott be),de így nyugodtabban tudok aludni.Sokszor délutáni alvás előtt bekapcsolja magának,meg játszik vele,ki-be kapcsolja...
Különben is ha már megvettük mért ne használnánk...
Amíg kiságyba lesz,sztem használni fogom.
2011. márc. 3. 21:20
8/11 anonim válasza:
Én "para-mama" vagyok. Ha még nálunk lenne, használnám, abban biztos vagyok!
De kölcsönadtam a barátnőmnek, amikor a kislányom 15 hónapos volt. Most 22 hónapos...
2011. márc. 3. 22:03
9/11 anonim válasza:
15 hónapos a fiam és még használom, bár csak éjjel, mert nappal nem a kiságyban alszik általában. Én úgy vagyok vele, hogy enni nem kér, megvettük, a gyerek nem cibálja, én meg nyugodtabban alszom.
2011. márc. 3. 22:11
10/11 anonim válasza:
Nem, pár hónapos koráig használtuk. Azért 1 év után ha nem indokolt, már nem kellene használni, szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!