Babátok hány hónapos koráig használtátok a légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 09:17
1/4 anonim válasza:
13 hónap, mert utána átszokott közénk.
2/4 anonim válasza:
Én használom még, 13 hónapos a gyerkőc, amíg nem lesz rendes gyerekágya.
Ide is válaszoltam pár hete, gondoltam belinkelem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
3/4 anonim válasza:
Pénteken lesz 1 éves a kislányom. Úgy egy hete lemerült az elem a légzésfigyelőben és mindig elfelejtek új elemeket venni. Ja és rájött a gyermekem, hogy tud ugrálni, hát persze, hogy mindig azon a részen ugrált, ahol a légzésfigyelő volt. Kivettem mert tuti, hogy tönkretette volna.
4/4 anonim válasza:
2 hónapos korában állandóan tévesen jelzett, mert a babám mindíg ferdén feküdt és az egyik érzékelő nem érzékelte. De volt olyan is hogy ébren volt, egyenesen feküdt és úgy jelzett be. Én meg kaptam az "idegrohamot". Azóta nem használom. 5 hónapos a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!