Anyukák akik extrém sokáig használtátok a légzésfigyelőt, hogy váltatok meg tőle?
kiveszed alóla az érzékelőket, majd kikapcsolod a gépet!
komolyan, nem lesz semmi gond, pár hét és elfelejted hogy volt valaha is!
:D jó kérdés, akár én is feltehettem volna :D
illetve nem, mert nekem eszem ágában sincs kivenni alóla, mondhat nekem bárki bármit :)
most 20 hónapos, addig használjuk míg a kiságyat, talán még fél évig, nem tudom.
nem vagyok túlparás anya, ez az egy amihez ragaszkodom. férjem testvére pici korában meghalt, ezért anyóséktól kaptuk a légzésfigyelőt...
de jó kérdés :)
lányom tegnap volt egy éves és szintén korazsülött. természetesen van légzésfigyelője és min. másfél éves koráig lesz is...feltéve ha vissza nem kéri az aki adta...de hogy akkor mit teszek?
igen nehéz nem foglalkozni vele, s ez az amit valahogyan le kellene gyűrni :/
A fiam 15 hónapos.
Eszem ágában sincs kivenni alóla. Senkit nem zavar, ha a szivacs alatt ott a légzésfigyelő.A közel jövőben biztos nem fogom eltenni, egyszerűen nem tudnék nyugodtan lenni!
Ha már nem fog kiságyban aludni,és elkezd bilizni (éjjel pisilni kelni), akkor gondolom kiveszem, addig tuti nem.Pedig nem volt koraszülött. 41+2 napra született:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!