Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki nem használ légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 18:32
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
50%
Mi sem használtunk!
2011. nov. 9. 18:38
 2/42 anonim ***** válasza:
66%
Az ő dolga, de én úgy vagyok vele, ha a mai világban már lehetséges, hogy biztonságban érezzem a picim álmát, és nyugodtnak az enyémet, akkor azt feltétlenül kihasználom.
2011. nov. 9. 18:40
 3/42 anonim ***** válasza:
24%

n sem használtam soha,mert felesleges pénzkidobásnak tartom.

De akit ez megnyugtat,az vegyen.

2011. nov. 9. 18:41
 4/42 A kérdező kommentje:
mi sem vettünk:S már 5 hónaposak vagyunk de sokan erőltetnék:S nem értem
2011. nov. 9. 18:42
 5/42 anonim ***** válasza:
73%
Most nem akarok vészmadárkodni, de szerencse, hogy valaki nem találja pénzkidobásnak, mert sok baba emiatt maradt életben.
2011. nov. 9. 18:45
 6/42 A kérdező kommentje:
persze én megértem ezt is. de anyáink sem használtak sok mindent és itt vagyunk. Jó nem mondom nincsenek kivételek, de ha erős a baba, és nincs visszamaradottsága akkor?
2011. nov. 9. 18:47
 7/42 anonim ***** válasza:
87%
Nézd meg a szüleink korosztályát, sok gyerek halt meg. Egyébként a bölcsőhalál okára még nem jöttek rá, vannak rizikófaktorba tartozók, pl. koraszülött, dohányzás, külön szobában alvó baba.Nem egy horribilis összeg, nekem megérte.
2011. nov. 9. 18:51
 8/42 anonim ***** válasza:

na ja ez egy tényleg jó kérdés.

ha itt olvasol a forumon az anyukák 80%-a hason altatja, takaróval takarja, 23 fokos lakásban alszanak, de így hogy ha már nem vesz levegöt túléli. már 2 ismerösöm is mondta, hogy a feje alatti pelenkát tömte be újszülötten.

én para mama voltam, és vettünk. párom elsö napokban nem akarta használni és nem tudtam aludi. aztán jól aludtam.

2011. nov. 9. 18:52
 9/42 anonim ***** válasza:
0%

én is feleslegesnek tartom, mi sem vettünk, bár eleinte akartam volna.

Nem tudom, lehet, h már nem olyan drága, mint 6 éve, de akkor mi 22.000 Ft-ot nem tudtunk összespórolni rá...

Szóval szerintem akit megnyugtat és van rá pénze, az vegyen, de akinek ilyen szűkös a pénztárcája, mint a mienk, az költse másra, úgy is van egy újszülött érkezésekor sok-sok kiadás. Meg mi egy szobában aludtunk a lánykámmal, többször figyeltem, néztem, "ellenőriztem".

2011. nov. 9. 19:04
 10/42 A kérdező kommentje:
tőlem kb 1.5 2 m re alszik, és minden kis levegővételét hallom! Én is félek nem azt mondom! de azért 20 ezer ft ot össze spórolni nem könnyű:( jó most jöhet az a szöveg, hogy nekem ennyit megér az élete, milliószor ennyit is, de mindenre oda figyelve, szerintem nélkülözhető
2011. nov. 9. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!