Mindenki használ légzésfigyelőt?
Csak akkor, ha külön ágya van, mert egyébként úgysem tudod használni. Egyébként én az első 4-5 hónapban használtam, kétszer riasztott is, azóta sem tudom, hogy "kamuriasztás" volt-e, hogy csak lemászott róla, vagy tényleg elfelejtett levegőt venni és arra ébredt, hogy megmozdítottam (mert persze rögtön kikaptam az ágyból mindkét alkalommal).
Én azért örülök, hogy volt, mert sosem lehet tudni. Egyébként a miénk épp eladó, ha nem akarsz újonnan venni. Tényleg csak ilyen rövid ideig használtam, úgyhogy nincsen semmi baja.
Térjetek már észhez ,lehet nyitva bármilyen ajtó ,sőt alhat melletted is ha te is alszol nem hallod meg ha nem vesz levegőt ! Én nem is értem hogy lehet ezen spórolni !!!!!!
!!! Vegyél vagy kölcsönözz !
Annyi mindenen lehet spórolni, hogy én biztos nem ezen tenném (aki ilyen okból nem kölcsönöz vagy vesz) . Általában nincs baj,de bőven elég ha egyszer megtörténik. Arra meg senki nem fog felébredni éjszaka,hogy a gyerek nem vesz levegőt.
Szomszédomnak egyébként (és nem rémisztgetni szeretnék senkit,tényleg ritkán fordul elő azoknál a csecsemőknél,akiknél minden rendben volt) így halt meg sajnos a babája,pedig a szülök egy helységben voltak a kisággyal és mégcsak nem is aludtak. Szóval én ugy vagyok vele,ha ma már a 21. században lehetsőég van erre,akkor élek is vele. Inkább riasszon 100* feleslegesen (bár az is tény,hogy utólag már csak a jóisten mondja meg téves volt-e) ,minthogy ne adj isten akármi törétnjen a gyerekkel.
Nem. Az első 2 hónapban velünk aludtak, pontosabban én mellettem.
Ha koraszülöttek , kis súlyúak, hason alvók, légzési zavarral születettek, allergiásak, asztmásak lettek volna akkor vettünk volna. Így nem. Szerintem annak hogy egy egészséges, normál súlyú anyatejes minden OKÉ kiscsecsemő ne vegyen levegőt esélye annyi minthogy fejemre esik a tégla ha kimegyek, vagy elüt egy autó mikor a babakocsiban tolom...Én ezt túlzott parázásnak tartom.
Nekünk sincsen.A lányomnak sem volt,most a fiamnak sincsen.A lányom 3 éves lesz,a fiam 7 hónapos múlt.Növéremnek 2 gyereke van,nekik sem volt.Egyik barátnömnek sincsen.....
Nem arról van szó,megvehettem volna.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!