Mindenki vesz babaört+legzesfigyelöt? Miert? Meg akkor is ha a baba veletek 1 szobaban fog aludni?
Mi igen, engem megnyugtat. És egy szobában lesz velünk a pici, de a légzésfigyelő nekem fontos, mert elég parás vagyok és nem akarok ott állni az ágy fölött hogy vesz-e levegőt. Még ha téves a riasztás is, mint írtam, engem megnyugtat. Sokan nem vesznek.
Boldog babavárást kívánok!
32 hetes pocakos
Szia! Én légzésfigyelőt nem akartam venni, nincs is tervben. Egyik ismerősöm adja kölcsön, de én nem akartam, ő és a férjem ragaszkodnak hozzá. Az elején egy szobában lesz velünk, akkor nem is fogom használni.
Bébiőrt nem veszünk, mert nem nagy a lakás.
A légzésfigyelőt, amit kapunk, használtan vették a vaterán, nem volt rá panasz, nem riasztott tévesen.
Szia!
Mi egy szobában vagyunk a babánkkal (4 hós),és van légzésfigyelőnk.Még soha nem riasztott be,se tévesen se máshogy...(Hála istennek!)Engem megnyugtat a tudat,hogy ha valami lenne jelezne.Mielött megszületett mi elmentünk egy elsősegélynyújtó tanfolyamra is,így azt is tudnánk,hogy mit kell tenni ha baj van.Szerintem érdemes beruházni!:-)
Ha a baba alvás közben nem vesz levegőt nem veszed észre.Nem kezd el fuldokolni,egyszerűen nem lélegzik.3 perc után...!A légés figyelő 15 mp után egyet csippan,majd még 5 mp után visít és megmenthető az élete további károsodások nélkül.
Egy ismerősöm 6 hós kislányát letette du. aludni és soha többet nem kelt fel. Anyuka a gumi szobában azóta,ugyanis Ő is azt mondta,hogy "régen sem volt..." meg,hogy "egy szobában vagyunk vele" és tessék.
Nem rémisztgetni szeretnék,sőt ez egy nagyon szörnyű példa,de szerintem ami bajt lehet azt kerüljük el.Mi 10 e-ért vettük használtan és tökéletes!
A nagyon okosok már megint, egy szobába lesz veled, de nem fogod a légzésfigyelőt használni!
Érdemes megvenni, én sztem nem riaszt véletlenül. Olyan kicsit vesz levegőt, vagy tényleg nem vesz már a hangos csipogás felkelti és tud levegőt venni.
Sokan erre azt hiszik, hogy tévesen riaszt!
Egyik ismerősöm is egy szobában aludt a kicsivel, mégis megtörtént a baj!
Szóval érdemes LÉGZÉSFIGYELŐT használni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!