18hós baba hogyan viseli, ha együtt kell aludni egy kis szobában majd a kistestvérével? Két kiságyuk legyen, vagy a nagyobbiknak vegyünk valamilyen heverőt?
Ja, és még annyi, hogy még mielőtt megszületik a kicsi, azelőtt szoktassátok át az ágyra, ne úgy, hogy hazahozzátok a tesót, és: - Na, akkor mától nem te alszol a kiságyban.
Mert akkor úgy érzi, hogy a tesó elvette tőle a "helyet". Fokozatosan: - Te már nagy fiú/lány vagy, kapsz egy szép új ágyat, mert a kiságy kisbabáknak való. Majd jó lesz a tesónak.
Remélem érthető voltam. :D
Mindkét előző válaszát erősíteném !
Még annyi, hogy valószínűleg bár eleinte lehet, hogy izgatni fogja a kicsi, de a nagyobbak elég jól szokták viselni, hogy ott egy pici, és tudnak tőle aludni jól.
Az én lányom 10 hónapos kóra óta nem a kiságyában alszik. Igaz ő azért mert nem fért el benne, úgy alszik. Álmában sokat fogolódik keresztbefekszik, és mindig felébredt arra, hogy nem fér el. Ezért vettünk neki egy szivacságyat ami a földre nyilik ki. Igy nem kell attól félni, hogy leesik és mégis elfér, úgyanis kinyitva 120X180 cm-s, összecsukva meg akkora mint egy kiságy.
Ezt csak azért irtam, hogy szerintem ne vegyetek mégegy kiságyat, nyugodtan szoktathadot már gyerekágyba.
Akár leesésgátlósba, akár olyanba mint a mienk.
Gratulálok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!