Mindenki használ légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
NEm tudom, szükséges-e. Általában nincs semmi gond... Egy szobában fog velünk aludni, szerintetek érdemes beruházni rá?2010. okt. 24. 20:50
31/32 anonim válasza:
ÉRDEMES BERUHÁZNI RÁ, MERT A JÓISTEN ADJA HOGY FELESLEGES LEGYEN, DE SOSE BOCSÁJTANÁD MEG MAGADNAK HA MÉGSEM!!! És mint mondtam, nem csak a nem túl gyakori légzéskimaradások miatt halhat bölcsőhalált egy baba. bár nekem ennyi is elég lenne mert miért pont én kerüljek az 1% esélybe, aminek egyébként sokkal nagyobb az esélye. De előfordulhat hogy pl álmában visszabukik és megakad a torkán, láttam már ilyet, riasztott is a figyelő, de még az is meglehet hogy ha véletlenül nagyon megfázik és tele az orra, a mandulái is duzzadtak.. egy pici baba még nem biztos hogy megébred arra hogy nem kap levegőt, mert nem annyira fejlett nekik még, mint ahogy irta is valaki hogy az anyaméhben a magzatvizben még nem volt szükségük oxigénre. És A Heim Pál SIDS osztályát is ajánlom figyelmetekbe, hogy hány baba kerül be naponta. Én láttam... Hidd el nagyon sokszor az is bőven elég ha kikapod az ágyból és megrázod, de figyelő nélkül lehet hogy észre sem veszed hogy nem vett levegőt, ilyenkor minden perc számit gondolj bele, mi van ha csak 3 perccel később vetted észre? Már menthetetlen... :( Mindenképpen megéri beruházni, szerintem nem is kérdés. És ez nem túlparázás. De ha a 21. században van lehetőség erre akkor nem értem miért kell ezen gondolkozni. Egy ilyen dolog nem lehet felesleges, életet menthet! És ha már nincs rá szükséged még mindig eladhatod később, amikor már nagyobb lesz.
32/32 anonim válasza:
én is ráztam,mint a rongyot,amikor megszólalt a készülékünk és nem tévesen.....angelcare volt,szó szeint:) !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!