Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki nem használ légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 18:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Használtan is lehet venni, de egyébként szerintem sokan kiadnak ennél feleslegesebb dolgokra is ennyi pénzt.
2011. nov. 9. 19:13
 12/42 anonim ***** válasza:
91%
Hát én nem tartom pénzkidobásnak! Pár hónapja halt meg bölcsőhalálban egy ismerősnél a baba. :( És a sógorom is épp megúszta, már kékült, amikor a nagymamája észrevette és megmenekült. Nem voltak koraszülöttek és probléma sem volt velük más. Én nem tudtam légzésfigyelő nélkül aludni nyugodtan! De aki tud, annak szíve-joga!
2011. nov. 9. 19:15
 13/42 anonim ***** válasza:
83%
Most jutott eszembe, h lehet bérelni is! Elég kevés a havi díja! Ha pesti vagy, akkor nagyon sok bababoltban lehet kölcsönözni! Legalább pár hónapra biztos nem olyan sok, mintha a teljes árát kellene kifizetni, úgyis 1 éves koráig ajánlják!
2011. nov. 9. 19:31
 14/42 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok itt 4 ezer /hó akkor ugyan ott vagyok mint ha veszek egy használtat. most keresgélek:S
2011. nov. 9. 19:40
 15/42 anonim ***** válasza:
50%

nekem az első gyerekemmel volt (2szer tévesen besípolt,mert nem érzékelte jól a fiamat) a 2.gyermekemnél már nem használtam.Nekem azt mondta minden orvos ismerősöm,hogy,ha nem koraszülött,jó súlyú baba akkor 3dologra figyeljek oda:

-ne dohányozzanak a lakásban (nem dohányzunk amúgy sem)

-jól szellőztessek ki minden fektetés előtt

-ne legyen melegebb 20foknál és ne takargassam agyon!

2011. nov. 9. 19:40
 16/42 anonim ***** válasza:
67%
De ha nem tudják a bölcsőhalál okát, csak tippelni tudnak, akkor miért mondják az orvosok, hogy felesleges?
2011. nov. 9. 19:45
 17/42 anonim ***** válasza:
84%
A másik fele, a kórházakban is, minden újszülött alatt van, nem véletlenül, pedig nem mindegyik koraszülött, nem dohányoznak és nincsenek egyedül a szobában.
2011. nov. 9. 19:49
 18/42 anonim ***** válasza:
56%
Mi sem vettünk. Szerencsére nem volt sose baj, bár engem nagyon zavart, mikor 2 hósan már átaludta az éjszakát, soknak tűnt. Sokszor ránéztem.
2011. nov. 9. 20:23
 19/42 anonim ***** válasza:
56%
Mi nem vettünk. Ha valaki fontosnak tartja, és annak tudatában, hogy ha az van nyugodtabb, akkor vegye meg. Ha megteheti...
2011. nov. 9. 20:28
 20/42 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt és most sem lesz a születendő babámnál. Csak bébiőrünk van de most együtt fogok aludni a babával szerintem úgyhogy azt is csak a nappali alvásnál fogluk használni. Az egyik válaszolótól kérdezném, hogy melyik kórházban van minden újszülött alatt légzésfigyelő? A Bp.-i ÁEK-ben ahol szültem, nem volt légzésfigyelő ez biztos, elég sok időt töltöttem a csecsemős szobában mert volt egy kis gondunk és bent kellett hagynom náluk a babámat 24 órára én meg szinte egész nap ott ültem mellette.
2011. nov. 9. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!