Abortuszom volt 1 hete és akkor azt mondta a doki, hogy jövőhétem menjek visszahozzá ultrahangra! De még 1 picit vérzek, mit csináljak? Visszamehetek így is?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem,mert amikor beszoktak hívni rögtön az öltözőbe kell menni vetkőzni! De ebben az esetben is le kell? Légyszi valaki segítsen!2009. máj. 7. 07:50
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ugyan ebben a cipőben járok.Most készülök az orvoshoz,ma volt 1 hete a miss. ab.-om.
Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos,hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n,hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fő az ovatosság.
Fel a fejjel!!!
Szép napot
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor most mit csináljak? Vetkőzzek az öltőzőbe vagy se? :SSS
2009. máj. 7. 08:16
3/10 anonim válasza:
Amikor szólnak,hogy menj be,mondd meg,hogy még vérzel.
4/10 anonim válasza:
Az első vagyok.
Ahogy az előttem szóló mondta, mikor bemész az orvoshoz, biztos kérdezi,hogy van e még panaszod.Mondd meg,hogy vérzel még.Innentől kezdve majd ő eldönti,hogy szükséges-e igy is a vizsgálat.
5/10 anonim válasza:
Nekem missed ab. után 2 hétre múlt el és akkor kellett visszamennem is.
6/10 anonim válasza:
Az előző vagyk, azt akartam írni, hogy akár el is múlhat addig.
7/10 anonim válasza:
Persze hogy megvizsgál. NEkünk, inszemeseknek a ciklus 3.napján kell menni, amikor legerősebb a vérzés. Nem akadály.
9/10 anonim válasza:
Nem kell levenni a bugyit sem ilyenkor
(uh-hoz)
10/10 anonim válasza:
Már ha hasi uh-t csinálnak -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!