Bíztató jel lehet, vagy ne áltassam magam?
Figyelt kérdés
Peteérésem 25.-28. között volt,tehát 9.-12. köztre nem várom!Egyre gyakrabban érzem úgy mintha meg akarna jönni,azt az érdekes feszítő érzést a" méhben" ,jah és a mellem is nagyobb,duzzadtabb!Szereintetek?2011. nov. 4. 06:54
1/9 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy vagyok :) Én se várom 9 és 12 között. Mondjuk én nem vagyok rosszul, nem feszül a mellem, csak néha görcsölget a pocakom. Szorítok neked!
2/9 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 4. 14:07
3/9 A kérdező kommentje:
Gondolod korai lenne hogy a mensi miatt fájjon a hasunk?
2011. nov. 4. 14:14
4/9 anonim válasza:
Nekem sose fáj előtte, csak abban a pillanatban kezd el amikor megjön. Én ez most nem olyan, inkább szurkálás. Na majd jövő hét végén kiderül :)
Te mikor tesztelsz?
5/9 A kérdező kommentje:
nem tudom,nem akarom elkapkodni.....te?
2011. nov. 5. 08:58
6/9 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is... szerintem majd csak jövő hét vasárnap. Addig meg csak reménykedem :)
7/9 A kérdező kommentje:
olyan reménytelennek érzem...szinte már most csalódott vagyok!:(
2011. nov. 5. 13:08
8/9 anonim válasza:
Még nem kell feladni... :D Bármi lehet, a teszt még tutkó negatív lenne. Ezért nem is csináltam még. Nem akarok előre csalódni. És remélem neked is és nekem is, két szép csíkocskánk lesz :D
9/9 A kérdező kommentje:
Remélem,aranyos vagy:)
2011. nov. 5. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!