Szerintetek ezek biztató jelek?
1 hét múlva nem várom.
Folyton pisilni járok,a pocim is kicsit fáj,nagyon fáradékony vagyok,egyfolytában csak aludnék és a cicim is elég érzékeny.(nem olyan,mint mielőtt meg szokott jönni)
Vajon baba jön végre vagy csak annyira várom a jeleket,hogy bebeszélem magamnak?
A fáradékonyság az utalhat babára! A többi tünet az még mensi is lehet szerintem!
Drukkolok!
Én azt mondom hogy igen !! bár nem tudom mik a menstruációt jelző tüneteid de ezek babát jeleznek az esetek többségében.
+++
Ne haragudj, de nekem ezek kicsit korinak tűnnek. Én most vagyok 7 hetes, de még csak most kezdek el érezni dolgokat! Ettől függetlenül összejöhetett, csak még szerintem nem érezhetsz tüneteket!
Szurkolok!
Szia. Én ovu után 1 héttel éreztem már a mellfájdalmat, de nagyon-nagyon erősen! És az állandó pisilés is megvolt. Várj vasárnapig, és tesztelj reggel! :)
Szurkolok!
Szerintem bizakodhatsz.Én is iszonyú fáradt voltam,és állandóan pisilni jártam.
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!