Biztato jelek? Sajnos sokat csalodtam mar. Tehat lehet hogy
bebeszelem magamnak.
Figyelt kérdés
Kedden egyut voltam a parommal, nem elvezet belem!Ma pedig kicsit fajt az alhasam, elkezdodot a beagyazodas? Vagy mitol lehetett ez? A cigi hat e a beagyazodasra vagyis, hogy csokkenti e az eselyet? A keddi nap az nem hiszem, hogy eleg termekeny nap lett volna, mivel szombaton fejezodot be a verzesem!Ha nem is a beagyazodas jelei lennenek, akkor mitol lehetnek?
2009. máj. 21. 12:59
1/7 anonim válasza:
Nekem a peteérés környékén vannak ezek a tünetek.
2009. máj. 21. 13:15
2/7 anonim válasza:
1000% hogy nem beágyazódás! Bármi lehet, a puffadástól a felfázásig bármi. De ha babát akartok miért vagytok együtt megszakítással? Még egy rendes aktusnál is a nagykönyv szerint 30% az esély a megfoganásra a termékeny napon (amikor tüszőrepedés van). Szóval tuti nem beágyazódás. Még ha tegnap előtt esetleg peteérésed lett volna akkor is 1 hét kell mire a méhedbe ér és elkezd beágyazódni.
Használj ovutesztet vagy hőmérőzz és a termékeny napok körül legyetek együtt rendesen ha babát szeretnétek! Hajrá!
2009. máj. 21. 13:18
3/7 anonim válasza:
Ez kamu kérdés? Vagy hány éves vagy?
2009. máj. 21. 14:09
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu kerdes! Viszont 24 eves vagyok, mar van egy 3om eves kislanyom! Elozoleg vele nem ezek a tunetek voltak! Tehat ezert kerdesztem ra.Es masfel evig meg probalkoztunk a ferjemmel, es sehogy sem jott ossze, ezert azt mondtuk, hogy hagyunk mindent a sors kezere..
2009. máj. 21. 14:23
5/7 anonim válasza:
Hm!Nézd meg mikor volt meg utoljára,ha normál ciklusod van,adj hozzá kb 13-15 napot,és ha kb kijön a mai nap akkor pé-d van.A beágyazódás a pé után 7 nap körül kezdődik tünetek nélkül!Ha cigizel tuti akarsz gyereket????Az mindent csökkent,főleg az életkorod.
Ha komolyan akartok babát nem kell megszakítani a védekezést!!
De lehet felfázás is.
2009. máj. 21. 14:27
6/7 A kérdező kommentje:
En is gondolkoztam a felfazason, mivel ezelott kb. 2 hete gyogyszert is szedtem a felfazasom miatt! Tehat lehetseges hogy nem lett kikezelve rendesen..Sajnos nem tudom miert, nekem nagyon nehezen jon ossze a baba! 1 evet kinlodtam a kislanyomert, mert akkor is rengeteg orvosnal voltam, hogy ossze jojon! Ket hetente megfigyeles stb stb!
2009. máj. 21. 14:34
7/7 A kérdező kommentje:
Semmi fele keppen nem lehet pe-m! Mivel 26 naposak a ciklusaim, es szombaton mult el a verzesem!Ami 4 napot tartott!Tehat, most a 8-ik napomon vagyok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!