Szerintetek összejöhetett? Már nagyon sokszor csalódtam, és nem merek reménykedni, megerősítésre várok. Érztetek már hasonlókat?
Azt írod, már másnap éreztél tüneteket az együttlét után.
Hát ez sajnos kizárt. Bármit is éreztél akkor, az nem baba miatt volt.
Ha azonnal az együttlétkor megtörtént a megtermékenyülés, akkor is legalább hét napig vándorol a méh felé, amit NEM LEHET érezni, mert semmi hormonális változással nem jár.
A beágyazódásig átlag 7-12 nap kell, utána 2-3 nap, mire elkezd a szervezet annyi HCG hormont termelni, hogy az bármilyen tünetet okozzon.
Én a második babámmal jártam így, az aktus utáni 9. napon már émelyegtem és rosszul bírtam a szagokat. (De én hiper érzékeny vagyok azt hiszem, mert az első babámmal is jóval a nem várt előtt megéreztem és +-t is teszteltem) De ez ritka! Legtöbben tényleg a nem várt előtt egy-két nappal éreznek először valamit...
Mindemellett nem kizárt, hogy babás vagy, hiszen ha "jókor" voltatok együtt, akkor miért is ne?
Hogyan figyelted a peteérést?
Nagyon szorítok!
Kedves utolsó!Ovu teszttel figyeltük!Tudom, hogy kevés az esély, de szerintem azok a nők akik legalább annyi mindenen átmentek már mint mi ( heresérv viszér stb.)már mindentől reménykedik. Köszönöm hogy szorítasz...
Majd írok ha van fejlemény...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!