Összejöhetett így is a babóca?
Figyelt kérdés
Férjemmel együtt voltunk, az akció után 10 percig még gyertyában is voltam, de ahogy abbahagytam, (bocsi) és minden kifolyt :(
Lehet, csak holnap lesz PÉ, attól még lehetek majd babás? Vagy maradhatott bent valami?
Ki volt már így?
2011. febr. 18. 23:03
1/11 anonim válasza:
Én mindíg így járok sajna, és már a 4. hónapja próbálkozunk. Sok helyen olvastam, h. marad bent valami, szóval is csak reménykedek. :)
2/11 anonim válasza:
Nyugi, lehetsz!!!! Mi a nászútunk alatt hoztuk össze a fiunkat. Ami úgy nézett ki, hogy este, hulla fáradtan estünk be az ágyba, és reggel, fitten, frissen reggeli előtt bújtunk össze. Amint túl voltunk az akción, irány a tusoló (nem öblítettem ki, csak megmostam magam :) ), aztán reggeli, és indult a nap... Ma 21 hónapos a kisfiam... :) A hímivarsejtek meg 48-72 óráig aktívak.... :) Szóval hajrá, szorítok neked!
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, gratulálok Nektek, jó kis emléket hoztatok a nászútról :D
Hát reménykedem...
2011. febr. 19. 22:25
4/11 anonim válasza:
Remélem összejön. :) És én is reménykedek... Kistesóra várunk. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Te mikorra nem várod?
2011. febr. 19. 22:59
6/11 anonim válasza:
február 24, 25.... De nagyon nem várom. :) Aludni sem bírok... :) Te?
7/11 anonim válasza:
Ovutesztet, lázmérőt, vagy valami "segédeszközt" használsz? Mármint peteérés időpontjának a megállapítása miatt? Mióta próbálkoztok? Üdv: A nászutas... :)
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, hőmérőzök, ma reggelre esett le a hőm, tegnap este voltunk együtt, de az a mai csak a 12-13.(éjjel jött meg akkor) napom lenne... márc 7.re nem várom, ez az első aktív hónapunk.
Csak szeretnénk a babának minél több esélyt adni :)
2011. febr. 19. 23:15
9/11 anonim válasza:
Én nem hőmérőzök, de szerintem,a hőd akkor simán jó lehet. Lehet előbb is peteérésed, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nálunk is ez az első hónap tesó ügyben. De miért ne sikerülhetne már az első hónapban. Egyébként ugye meg azt mondják, hogy a legtutibb, ha két naponta együtt van az ember lánya a párjával... Hát nekünk ez nem jött össze, de azért én is bizakodom. Csak lassan telnek a napok...
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon lassan :(
Ha babás leszel, és eszedbe jut ide írni, és örömmel várom :)
Akkor még több reményt adsz majd nekem is :D
2011. febr. 19. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!