Összejöhet a babóca ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Augusztus 4.-én múlt el a mensesem.
Együtt voltunk 5.én, 7.-én, és 9.-én.
A párom utazik el és sajnos nem tudunk együtt lenni.
Így is összejöhet a baba?
2011. aug. 10. 10:53
1/15 anonim válasza:
Kicsi rá az esély. Lehet rendkívüli peteérésed, de azt is ritka azért.
2/15 anonim válasza:
Szia ovu kalkulátor szerint:
Az Ön menstruációs ciklusa kb.28:nap hosszú(persze ezt te tudhatod)
A következő periódus kezdete valószínűleg:2011.09.01.
A termékenység kezdete: 2011.08.13.
vége:2011.08.18.
így sajna nem sok esély van rá.Lehet kinevetsz de mikor is megy el a párod? lehet "lekellene csapolnod" és injekcióval fecskendezni magadba "őt" :)
3/15 anonim válasza:
Utolsó! Aranyos vagy!:) De szabad levegőn a spermák pár óra alatt elhalnak!
4/15 A kérdező kommentje:
ma és holnap még itthon van, pénteken már nem.
2011. aug. 10. 11:54
5/15 A kérdező kommentje:
ha ma és holnap együtt vagyunk akkor még összejöhet?
2011. aug. 10. 11:55
6/15 anonim válasza:
Igen, akkor még össze. A spermák odabent 3-5 napot is eléldegélhetnek, addigra hátha kiszabadul egy petesejt:)
7/15 anonim válasza:
Őszintén? Ez,hogy a spermák elélnek akár 5 napig, ez általában papír. Kevés az az eset,ahol tényleg bejön. Inkább 2-3 nap az életképességük. Ha nagyon nagy szerencsétek van, összejöhet. Ha nem, meg van következő hónap!
8/15 anonim válasza:
Ha aug. 4-én múlt el feltételezem h kb júli. 29-30-án jött meg tehát onnan számított 14-16nap az aug.12-14 az az veszélyes időszakod 10-15ig úgyh ma, holnap és holnap után hajrá!!!!
9/15 anonim válasza:
Meddig életképes a spermium?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
10/15 anonim válasza:
A spermiumok élettartama a környezeti tényezőktől függ. A petevezetékben akár 2-3 napig is életképes, a méhben 1 napig, ám a vaginában maradtak pár órán belül elpusztulnak a hüvely savas kémhatása miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!