Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Összejöhet a babóca ebben a...

Összejöhet a babóca ebben a hónapban?

Figyelt kérdés

Augusztus 4.-én múlt el a mensesem.

Együtt voltunk 5.én, 7.-én, és 9.-én.

A párom utazik el és sajnos nem tudunk együtt lenni.

Így is összejöhet a baba?

2011. aug. 10. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 08:03
 12/15 anonim ***** válasza:

De a kérdés nem a sperma élettartama!

Összejöhet a baba és ez a lényeg,mert ha július utolsó napjaiban menstruált akkor sanszos h most van neki peteérése és akkor teljesen mindegy h meddig élnek!!!

2011. aug. 11. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:

De nem lehet sanszos!:) Bár nem tudjuk,hogy mikor kezdődött a mensije,mert az lenne a mérvadó, de akkor nézzük úgy,hogy 31-én. Onnan a 14. nap aug. 14.-re esik. A kérdést, pedig tegnap vagyis 10-én tette fel. Erre írtam,hogy nagyon kicsi az esély,hogy 4 napig éljenek a spermák!:) Viszont ha tegnap együtt voltak már jobb egy fokkal, de az is csak akkor,ha mondjuk 28 napos a ciklusa és pont 14. napon van pé-je, nem mondjuk a 15.16. napon,ahogy sokaknak!

Én szurkolok neki tényleg, csak szerintem nem jön most össze!

2011. aug. 11. 13:17
 14/15 A kérdező kommentje:

igen 31-én jött meg.

És ma még együtt tudunk lenni a párommal.

2011. aug. 11. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Így már h tudjuk h 31-én jött meg így tényleg nem sanszos!!!!:)

De próba cseresznye!!!!

Én is ebben a cipőben járok, nekem aug 1-én jött meg és 15ig tud itthon lenni a párom:)! Nagyon szeretném már ezt a babót. (ma van 1éve h elvetéltem)

2011. aug. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!