Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet, hogy...

Szerintetek lehet, hogy babóca van a dologban?

Figyelt kérdés
Napok óta mindjárt megjön érzésem van, feszült vagyok, néha rámtör az émelygés és állandóan pisilni járok. Szóval minden úgy van, mint a már meglévő két gyerekemnél. Nem jött meg, bár ez nem sokat jelent nálam, sose volt normális ciklusom. Csináltam egy Clearblue tesztet, negatív lett, félretettem, majd egy óra múlva, ahogy takarítottam, ki akartam dobni, ránéztem és halványan, de ott a csík. A tesztre azt írták, nem szabad 10 perc után leolvasni, de régebben ha negatívat teszteltem, az negatív is maradt, nem változott meg. Járt már hasonlóan valaki?
2011. aug. 15. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia, én a múlt héten teszteltem a Clearblue-val és annyira izgultam, hogy direkt eltettem, hátha később rajta lesz a 2. csík de nem lett rajta még estére sem, és hát azóta meg is jött... sajnos... szóval szerintem te mindenképpen lehetsz terhes ... tesztelj holnap is ! :)
2011. aug. 15. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia én ugyan igy jàrtam csak én kidobtam a tesztet mert negativ volt aztàn "kikukàztam" egy ora mulva mert bàntott a dolog és akkor pozitiv volt elmentem venni màsikat az is pozitiv lett, üdv 28hkm
2011. aug. 15. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lányok! Ezt a kis manót - már ha van - nem terveztük, de természetesen nagyon örülnénk neki. :-) Holnap veszek egy tesztet megint. Meglátjuk.
2011. aug. 15. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sok esetben van az, hogy nem tudjuk, mikor eshettünk pontosan teherbe és természetesen minden szervezet más, máshogyan termeljük a hcg-t. Az, hogy idön tul mutatta, azt jelenti, hogy korai még, de pár nap mulva biztosan idön belül és erösebb lesz a tesztcsík is.

Meg az, hogy ugyanazok a tüneteid, mint az elözö két terhességnél...

MAjd írj! Izgulunk mi is!

2011. aug. 15. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Holnap indulunk nyaralni, mire visszajövünk, biztosan többet tudok... Köszi a bíztatást - bár nem tervezett baba, úgy belelkesültem, mintha évek óta várnám. :-)
2011. aug. 15. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Írj majd, milyen lett a második csík ;-)
2011. aug. 15. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
szia tudsz màr valamit??
2011. aug. 17. 21:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Helló, köszi mindenkinek az érdeklődést, jólesett! Csináltam még tesztet, negatív lett. De úgy belelkesültünk a lehetőségtől, hogy valószínűleg belevágunk a harmadik babaprojectbe! :-)
2011. aug. 18. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:
csak ügyesen drukkolok :)
2011. aug. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!