Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van még esély,...

Szerintetek van még esély, hogy babóca legyen a dologban?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy február 27-én jött meg utoljára, és pont peteéréskor is együtt voltunk a párommal. 5 hónapja nem szedem a gyógyszert, előtte sem szedte túl sokáig. 27 naposak a ciklusaim, mai napig jelét sem érzem, hogy megjönne, viszont a teherbeesés tüneteit érzékelem.Ennek ellenére X-epil tesztet csináltam , ma is, tegnapelőtt is, mindkettő negatív volt. Nem merem még beleélni magam.. Pedig nagyon örülnénk a babának :-) Köszönön előre is a tanácsokat, válaszokat.
2011. márc. 29. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg egy másik fajta tesztet.Ha az is nega és mégsem jön meg, csináltass egy vérvételt.
2011. márc. 29. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinálj másfajta tesztet.
2011. márc. 29. 11:03
 3/6 anonim válasza:

Az a fajta teszt amit csináltál az nagyon rossz márka.

Ha bizonyosságot akarsz, vegyél egy Clearblue tesztet, kicsit drága, de az tuttira megmutatja. De szerintem baba lehet!!!

2011. márc. 29. 11:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi hölgyek a választ. :-) Ma este veszek hazafelé egy tesztet, ami érzékenyebb, és várok még 2-3 napot, utána újra tesztelek egyet... Sok dolgot olvastam itt fent, és mivel a nemvárt után vagyok 2-3 nappal, várok inkább, mert úgy érzem, hogy ez baba lesz.. Sosem késett egy napot sem. :-) Jelentkezem, hamegvan a teszt.
2011. márc. 29. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még kitartok, meg szeretném várni, hogy egy hete legyek a nemvárttól, és nagyon bizom a pozi tesztben... Egyenlőre a mellfájdalmamim elmultak, csak enyhén érzem, de menszinek nyoma sincs, szerencsére.. Megírom, ha meglátom az eredményt.. Üdv.
2011. márc. 31. 10:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma végre megcsináltam a tesztet, mivel már 8-9 napja késik, és nyoma sincs annak, hogy megjönne, és másképp is érzem magam... Ma már úgy gondoltam, hogy tuti pozi lesz a teszt.. erre most megcsináltam, igaz, hogy nem reggeli vizeletből, de akkor is! És negatív lett :-( Nem értem, sosem késett még, max 1-2 napot... nem értem, mi lehet....
2011. ápr. 4. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!