Ki nem várja 29-re? Vannak bíztató jelek?
Figyelt kérdés
Már teljesen hülyének érzem magam mert a tüneteim alapján mostanában minden hónapban terhes vagyok persze csak a bizonyos nem vártig!Van ezzel más is így vagy csak az én vágyaim tudnak fizikális tüneteket okozni!?(enyhe has szurka,erősebb folyás,mell fájdalom,rossz közérzet,has puffadás/nem kicsit!)két éve szeretném látni azt a két csíkot eddig hiába,velem úgy tűnik eddig minden ok.páromnál vannak aktivitási gondok 4.-én derül ki mitől!Sok sikert minden sorstársnak!2009. febr. 26. 16:33
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ha 01-re gondoltál, akkor például én!
Jelek vannak, de már nem merek reménykedni. Lassan én is 2 éve küzdök. Ezalatt két + teszt, majd menstruáció pár nappal később. Hát ez van. Már én is minden tünetet produkálok...
Drukkolok magunknak! :)
2/6 anonim válasza:
02...tünetek vannak, de szerintem csak beképzelem.
3/6 anonim válasza:
En 1-2 –re nem varom. Sajnos nincsenek nagyon tuneteim. A mellem mintha feszulne es megnott volna egy picit de semmi mast nem erzek. Persze en is hajlamos vagyok mindenfele tunetet bebeszelni magamanak. Folyasom nincsen es erdekes modon a hasszurkaim muoltheten megszuntek pedig volt par napig. Vasarnap vagy hetfon fogok tesztelni ha addig nem jon meg. De nem erzem ugy magam mintha sikerult volna. :( Pozitiv tesztet kivanok minenkinek!! Mikor tesztelsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi!01!Már azt sem tudom milyen hónap van!Van tesztem és nagy a kísértés napok óta de nem akarok többet egy csíkot látni úgyhogy várnom kell!Ha nem jön meg csinálok tesztet addig viszont ki kell bírnom!Az egyetlen ami tartja bennem a lelket,hogy olvasgatom ki mit ír a témában!Most magneB6-ot szedek,méhpempő kapszulát és köv.hónaptól teát is megpróbálom!Ja és persze gyertya és kispárna!Másnak miért megy olyan könnyen!Két csíkot mindenkinek!!!!!
2009. febr. 26. 17:28
5/6 anonim válasza:
Szia!
2-ra nem várom és nagyon fura, mert eddig minden hónapban volt mellfeszülés, most viszont erős testápolószerű folyásom és hasszurkán kívül mást nem érzek!
Mindenkinek pozitív tesztet jövőhétre!
6/6 nini24 válasza:
Szia!
Én annyira nem tartozom még ide, mert márc 7-re nem várom. De nekem is szoktak ekkor már lenni mensitünetek, de most semmit nem érzek... Se a cicim, se az őrült éhség... Mit jelenthet? Sok pozitívat mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!