Keddre nem várom, ma a száj annyira fent van h alig értem el, s amennyire elértem ugy éreztem h kemény. Ez biztató?
Figyelt kérdés
gondoltam nézek egy cervix nyákot ovumikroszkópon,de nem is sikerült mintát vennem,annyira fent van a méhszáj(gugolva próbáltam,ahogy kell)talán egyszer értem el kicsit,akkor keménynek éreztem(mint az orr)
ez akár jó jel is lehet,nem???alig várom h tesztelhessek...
2011. márc. 11. 19:44
1/6 anonim válasza:
Ez jó jel.Más tüneted nincsen?Folyásod milyen?
2/6 A kérdező kommentje:
2 este is kicsit görcsölgetett a hasam,de nem sokáig.
folyásom nincs, minimális vizes jellegű. nagyon jó lenne már rágóra próbálkozunk,de nem merem már beleélni magam,inkább pozitivan csalódjak:D
2011. márc. 11. 19:57
3/6 anonim válasza:
Szia. Nekem most megy fel a méh száj, de már keményedik...
Az én görbém ilyen, bár én nem látok semmi jót benne, inkább olyan, mintha nem lett volna pé-m....
Remélem a kérdezőnek + pisije lesz. ;)
Drukkolok!
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a görbe megint lemaradt! ;)
5/6 anonim válasza:
Nekem a vizes folyás váltotta a testápoló jellegűt ugyanakkor szárazság is volt.Én akkor tudtam hogy biztos terhes vagyok,amikor nem várt előtt egy héttel rengeteget kellett pisilnem,meg fura volt hogy szex közbe kiszáradtam.
6/6 anonim válasza:
Vizes folyás általában mensi előtt szokott lenni, nagy általánosságban, mivel amikor a méhnyálkahártyán a vérerek kezdenek fellazulni először a víz távozik és utána napokkal lökődik le a többi, a méhszájról meg annyit, hogy nekem a mensi előtti estig mindig olyan magas, hogy alig érem el, erre nincs mit adni.Aki pedig itt belinkelte a görbéjét annak annyit, hogy szerintem nem is volt ovulációja:( . Minden esetre én kívánom nektek, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!