A nemvárt napján milyen hőérték lehet bíztató?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:53
1/10 anonim válasza:
Hőérték az eltérő. Ha méred a hődet egész hőnapban, akkor a nemvárt napján és utána is az az érték, vagy magasabb a jó. ha leesik akkor megjön.
2/10 anonim válasza:
Neked mennyi a hőd, van görbéd? Belinkeled?
első voltam
3/10 A kérdező kommentje:
Szia!Nincs görbém,nem mértem folyamatosan mert azt gondolom 3 műszak mellett nem lesz értékelhető,vagy ez nem is számít?Az utóbbi 3-4 napban mértem,36,5-36,6 holnapra nem várom,és 23-án barnáztam....vélemény?
2011. jún. 28. 19:58
4/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem tudjuk mennyi az alaphőd ciklus első felében, mert ez a hő nem túl magas babás hőnek, viszont ha az alaphőd csak 36 körüli akkor oké..de így nem tudni..
5/10 A kérdező kommentje:
Azért köszi=)
2011. jún. 28. 20:06
6/10 anonim válasza:
Nekem egész ciklusban 36.2-36.4 körül mozog. Majdnem 1 évig mértem, és sehová sem mozdult. Se akkor, amikor peteérésem volt, se akkor, amikor megjött. Egyedül akkor, amikor beteg voltam. Most 23 hetes babás vagyok.
7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap ugye 36,6 volt,ma reggel kerek 37,én nem tudom ez jó-e...lehet csak bújkál bennem valami...remélem a babu:)kiváncsi vagyok a holnap reggelire,de nyílván nem sokat számít!Még várok 1-2 napot és tesztelek!Boldog babavárást!
2011. jún. 29. 19:42
8/10 A kérdező kommentje:
Még most délután is 37....
2011. jún. 29. 19:46
9/10 anonim válasza:
Nagyon bíztató a reggeli 37:) reméljük babó:)
10/10 anonim válasza:
na hogy állsz? Csináltál már tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!