Más is van, akinek ma van a "nemvárt" napja és még nem jött meg?
Szia!Sajnálom,hogy negatív lett a teszted!:(
Én még nem teszteltem,várok vele pár napot,mert néha szokott késni a mensim 3-4 napot.Ezen kívül érzek egy pár tünetet,amik lehetnek a terhesség tünetei is,de azt is jelenthetik,hogy hamarosan meg fog jönni.Ilyen az enyhe alhasi-és derékfájdalom,a mellfeszülés,habár ez sokkal inenzívebb mint mensi előtt szokott lenni.Ezen kívül nagyon fáradékony vagyok,ezt már a családtagok is észrevették,pedig ők nem tudnak arról,hogy esetleg babás vagyok.Napközben többször is,főleg este és reggel émelygek.Nagyon remélem,hogy nem csak beképzelem magamnak a dolgot,hanem tényleg babát várok.Úgy tervezem,hogy jövő hétvégén fogok tesztelni,ha addig nem jön meg,akkor már tuti ki kell,hogy mutassa a teszt,ha terhes vagyok!:)
Nekem is ma kellett volna nem megjönnie, és nem is jött még meg, 2 napja teszteltem 25-el, de negatív lett.
Ha 3-4 nap múlva sem jönne meg, akkor fogok tesztelni, addigra már ki kellene mutassa a teszt.
Hasfeszülés, és ennyi egyenlőre, meg sok a gyomorsavam.
Majd kiderül mi lesz pár napon belül, majd írj te is!
Nálam még mindig jelen vannak a fent leírt tünetek és még a mensim sem jött meg.Úgy döntöttem,hogy hétvégén tesztelek,ha addig nem jön meg.
Sajnálom,hogy negatív lett a teszted,de ha nem jön meg a mensid esetleg tesztelj újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!